Must have

Ove jeseni nosimo stylish gumene čizme

08. listopad 2021.
Fotografije: Promo

Izabrali smo cool modele jesenskog must have dodatka - gumene čizme neizostavan su komad za kišne dane.

Trenutno se od odjeće ništa ne čini potrebnije i praktičnije od gumenih čizama ili gležnjača - pravi jesenski i kišni dani zahtijevaju dobru modnu opremu, a gumene čizme najbolji su izbor koji neće iznevjeriti. Možda su iz tog razloga kroz posljednje sezone dobile pridjev stylish - iako sasvim klasične u svom dizajnu, nametnule su se kao modni izbor koji se nosi i dok ne pada kiša, jer u outfitima influencerica izgledaju jako primamljivo. Pritom nije riječ o lookovima koji su složeni samo za potrebe društvenih mreža, kombinacije s gumenim čizmama su lako nosive i praktične za ovakve dane. 

image
Fotografije: IMAXtree

Od dobro poznatih Hunter gumenih čizmi pa do ovosezonskih miljenika - modela s podebljanim, robusnim potplatom, onih u bojama koje nisu tipične za tmurnu jesen i čizama koje su ukrašene zlatnim lancem, gumene čizme poprimile su različite oblike od kojih je lako pronaći jedan model za sebe. Gannijeve gumirane čizme u dvije boje primjerice jedan su od onih funky modnih komada koji će djelovati kao mood booster, a da gumene čizme mogu biti i dovoljno classy, uvjerava nas Chloe sa svojim jako traženim komadom na nisku potpeticu. Izdvajamo i ostale favorite - niske, visoke, potpuno gumene i one koje kombiniraju gumeni potplat i kožu. 

image
Čizme na vezanje Zara (599,90 kn)/ gumirane čizme na block petu Chloe; Net-a-Porter (2966 kn)/ čizme u dvije boje Bottega Veneta; Net-a-Porter (7134 kn)/ niske čizme s lancem JW Anderson (2628 kn)/ baloner H&M (49,99 eura)/ haljina s naborima Zara (399,90 kn)
image
Gumirane čizme Ganni (215 eura)/ gumirane čizme Bottega Veneta (490 eura)/ čizme s gumiranim potplatom Stella McCartney; Net-a-Porter (4093 kn)/
čizme Chelsea stila Stradivarius (299,90 kn)/ prošivena jakna H&M (39,99 eura)/ kožne hlače Mother; Farfetch (324 eura)
image
Gumirane čizme Zara (399,90 kn)/ gumirane čizme s chunky potplatom Reserved (499,90 kn)/ kožne čizme s gumiranim potplatom Staud (4656 kn)/ gumirane čizme Stradivarius (379,90 kn)/ dolčevita od kašmira Arket (195 eura)/ ispunjeni prsluk COS (69 eura)/ mini plisirana suknja Mango (199,90 kn)