MUST HAVE ZA JESEN

Ovo su najpopularniji modeli torbica ove sezone

09. studeni 2023.

Fotografije Launchmetrics/ Spotlight

Sponzorirani članak

Izdvojili smo nekoliko modela ženskih torbica koje će obilježiti novu sezonu - nosit će se i velike i male, umjesto crnih dominirat će smeđe, a već se polako pripremamo i za sezonu slavlja...

Kišovitu jesen ove ćemo sezone "obojiti" onime što nosimo, a dašak vedrine možemo donijeti ne samo kroz make-up i odjeću, već i kroz modne dodatke, što je zapravo i najjednostavnije. Tu se najčešće okrećemo torbicama s kojima možemo razigrati svaki look, osobito s trendovima koji trenutačno dominiraju na tom tržištu. 

Nastavno na prošlu sezonu, i dalje se nose modeli s lancem - najčešće u zlatnoj nijansi - koji svakom outfitu daju dozu luksuza, a ove jeseni posebno su trendi i modeli s resicama koji dodaju dozu zabave svakom looku. Naravno, uvijek su aktualne minimalističe torbice čistih linija i jednostavnog dizajna koje jamče sofisticiranost. 

Koju boju torbica odabrati za jesen?

Ako vam je pomalo dosadila klasična crna nijansa, ove sezone vrlo su popularne smeđa i bež, ali nose se i nijanse sive. Međutim, to što je sezona siva i hladna, ne znači da trebamo birati i takve komade - vrijedi odabrati i jarke boje koje će "razigrati" cijeli outfit" pa se odvažite i odaberite crvenu, narančastu ili žutu, koje možete naći u ponudi brenda Aldo, a moderne su i pastelne nijanse poput mint zelene i prigušene plave. 

Pastelna boja dodat će "lakoću" toplim, vunenim puloverima i elegantnim balonerima, a te blage boje će dobro funckionirati ne samo u jesen i zimu, već i u ljeto i proljeće. 

image

Launchmetrics/ Spotlight

Jesu li velike praktične torbe „in”?

Velike torbe zavladale su ovogodišnjim modnim pistama. Prostrane su, praktične i mogu se nositi uz svaki outfit.  Iako su klasičnog izgleda, odnosno najčešće su pravokutne, i to s dugačkim ručkama, tijekom ove jeseni i zime nećemo ih nositi samo na ramenu. Možete ih preklopiti na pola i staviti pod ruku ili nositi u ruci.

Ovaj trend svidjet će se i ljubiteljicama minimalističkog stila, ali i onima koje preferiraju upečatljivije modele. Bez obzira na to tražite li torbicu za posao ili za svakodnevnu upotrebu, velike torbe su praktične i modno prihvaćene. Osim toga, velike torbe često dolaze u različitim modelima, bojama i dizajnima pa nije teško pronaći onu koja odgovara vašem stilu.

Što kažete na svjetlucave male torbice?

Dizajneri već nekoliko sezona pokušavaju ubaciti metalik, šljokičaste i svjetlucave torbice u svakodnevni styling. Premda su bile hit već na prošlogodišnjim revijama, ulična moda prihvatila ih je tek nedavno. Mala srebrna torbica sa svjetlucavim detaljima nije više samo za vjenčanja i druge posebne događaje nego odlično pristaju i uz bomber jakne ili zimske kapute. Ako vam nije baš prvi odabir za svaki dan, odlična je alternativa za male clutch torbice jer će obogatiti baš svaki styling.