Nakon odgađanja

Phoebe Philo napokon je objavila kada pokreće svoj modni brend

09. veljača 2023.

Fotografija: Profimedia

Legendarna dizajnerica uslišala je želje obožavatelja i vrlo uskoro pokreće modni brend koji nosi njezino ime.

Tri godine nakon prvih glasina, napokon je stigla službena informacija - Phoebe Philo u rujnu ove godine otvara modni brend pod svojim imenom.

Čuvena dizajnerica vijest o vlastitom brendu, uz podršku grupacije LVMH, objavila je 2021., nakon šuškanja koja su se pojavila godinu ranije. Nakon objave da brend otvara u siječnju 2022, uslijedila su odgađanja, no većina informacija dolazila je na kapaljku. Sada BOF otkriva da će Philo kolekciju najprije objaviti na web stranici na kojoj će registracije biti moguće od srpnja ove godine, a isto je zatim objavljeno i na službenom profilu dizajnerica koja do sada nije bila aktivna na društvenim mrežama. 

Ne bismo se iznenadili da web stranica padne nakon objave kolekcije - Phoebe Philo u iščekivanju obožavatelje drži već godinama, a mnogi nisu preboljeli njezin odlazak iz Celinea 2017. godine. Nakon desetljeća u toj francuskoj kući, Philo je promijenila pojam ženstvenosti i francuskog stila, a nakon što je otišla s mjesta kreativne direktorice, potražnja i cijene Celine komada iz njezine ere otišle su u nebo i jednako su poželjne i ekskluzivne i danas. Dakle - čekamo jesen 2023!