Opušteno druženje

Piknikom u samom središtu Zagreba najavljena je razigrana modna sezona

02. lipanj 2023.

Fotografije: R. Gašpert

Gloria Glam

Omiljeni brend trendseterica predstavio je na zagrebačkom Hipodromu komade u kojima provodimo ljetnu sezonu.

Zagrebački Hipodrom poslužio je kao idealna kulica za piknik koji je okupio zaljubljenike u modu. Naime, Guess je pozvao ambasadore i obožavatelje brenda na druženje uz slatke i slane zalogaje, dobro piće, jahanje konja te podizanje s balonom. Tina Walme, Ivana Mišković, Drago Pezić, Anthony Vilanca – Crni Ante, Petra Kraljev, Antea - Tia Lia, Tara Thaller i Paula Jeričević su poput Guessovih modela prošetali u lepršavim kreacijama te tako najavili razigrano modno ljeto.

 Za opuštenu atmosferu se, uz glazbene ritmove, pobrinula voditeljica Renata Sopek koja je najavom za podizanje balona na vrući zrak oduševila goste. Romantični zalazak sunca začinio je let balonom u kojem su se "provozale" Zsa Zsa, Antonija Stupar Jurkin, Ivan Milić i Neven Ciganović. 

"Duh Guess brenda je u potpunosti dočaran ovim druženjem, kao i raskošnim outfitima influencera. S jedne strane Guess simbolizira opuštenost, također i senzualnost, posebnost i ženstvenu razigranost, dok je casual muškarac uvijek in", rekla je marketing menadžerica za hrvatsko tržište Tina Čima.