Raskošni baršun

Planiramo provesti blagdanske zabave u ovoj haljini

23. prosinac 2022.

Fotografije: Promo

Zvonolika suknja i luksuzni baršun u klasičnoj crvenoj haljini - ako niste sigurni što odjenuti na blagdanske partyje, imamo prijedlog!

U blagdanskom razdoblju u prvi plan dolazi baršun kao najpoželjniji materijal. Baršun je raskošan i luksuzan, a ove godine lako ga je pronaći u ponudi trgovina, od odijela, mini suknji ili haljina. Najčešće dolazi u crvenoj, crnoj i tamnozelenoj nijansi, odnosno u bojama koje su karakteristične za prazničke modne kombinacije. Ako u posljednji trenutak tražite savršeni outfit za Badnjak, Božić ili pak za Novu godinu, predlažemo crveni baršunasti model iz Zarine ponude. 

Uočili smo jednostavnu mini haljinu koju posebnom čini naglašeni pufasti donji dio, prilikom čega se ističe struk. Klasična blagdanska crvena nijansa haljine i kroj daju joj romantičnu notu, a jednako dobro će se slagati s vamp sandalama na visoku petu ili s Mary Jane cipelama.

Model haljine je trenutno rasprodan na web shopu, no možete se predbilježiti za mail obavijest o njezinom povratku u ponudu - s obzirom da je riječ o klasičnom modnom komadu koji će svake sezone izgledati suvremeno i stylish, isplati se uloviti je po cijeni od 376 kuna. Zamišljamo je u klasičnoj kombinaciji s crnim modnim dodacima, a sjajno bi se slagala i sa svečanim srebrnim ili zlatnim detaljima ili neočekivanim ružičastim tonovima. 

image

Pufasta baršunasta haljina Zara (376,35 kn/ 49,95 eura)/ naušnice s biserima Mango (99,90 kn/ 13,26 eura)/ satenski rajf Prada; Matchesfashion (785 eura)/ vrećasta torbica Reserved (225,96 kn/ 29,99 eura)/ sandale od velura Zara (301 kn/ 39,95 eura)