Modne novosti

Prada i Bottega Veneta imaju nove torbe koje bi mogle postati hit

09. veljača 2023.

Fotografije: Promo

Model kuće Bottega Veneta već je rasprodan, a s obzirom na i dalje aktivnu pomamu za Y2K trendovima, i Pradina nova torba uskoro bi mogla postati izuzetno tražena.

Luksuzni brendovi najbolju inspiraciju pronalaze u svojim bogatim arhivama - taj recept se pokazao kao isplativi poslovni potez koji istovremeno pokazuje i slavi nasljeđe modne kuće i usput stvara sasvim nove ‘it‘ modele dodataka koji postaju viralni i veoma traženi.

Talijanska Prada ima novu torbu koja je upravo to - Moon bag je obla torba srednje veličine s kopčama koje podsjećaju na eru nultih godina, a predstavljena je u kolekciji za proljeće/ljeto 2023. godine. Novi model reinterpretira elemente poznate siluete iz 2002. godine, a svježi detalj na  mekanoj torbi je metalni logo u obliku trokuta s natpisom Prada. Moon torba dostupna je u nekoliko nijansi: crnoj, bijeloj, žutoj, zelenoj, ružičastoj i plavoj po cijeni od 2950 eura.

image

Prada Moon bag

Novu torbu predstavila je i Bottega Veneta - prostrana Andiamo torba dolazi u tri veličine i velikom rasponu boja, a iako nije riječ o reinterpretacije prošle uspješnice, model estetikom podsjeća na nasljeđe Bottega Venete i naglasak stavlja na majstorstvo izrade i tradicionalni intrecciato vez. Cijena velikog modela iznosi 6200 eura, a srednjeg 3900 eura - koji je na online shopping stranicama već rasprodan. 

image

Bottega Veneta Andiamo torba