Mini rješenja

Koliko vam je vremena potrebno da u torbi pronađete omiljeni ruž?

07. siječanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Beskonačno dugo svakog puta tražite ključeve? Želite se na brzinu našminkati, ali baš tada ne možete pronaći ruž u torbi? Imamo rješenje u obliku malih i slatkih organizatora koji će vam olakšati snalaženje u nepreglednosti vlastite torbe.

Mali, ali praktični organizatori dobro dođu u svim situacijama i uz njih smo sigurni da nam je sve potrebno na jednom mjestu. Nepreglednost velike torbe ili ruksaka sprječavamo etuima i kozmetičkim torbicama u koje smještamo ono što se lako gubi - kartice, novac, ključeve od stana ili auta, lijekove i higijenske potrepštine ili, pak, make-up koji uvijek želimo imati uz sebe. 

Neki od njih ukrašeni su motivima, izrađeni su od kože ili od platna i jednom kada se nađu kao dio torbe, sigurno će se u njoj zadržati zauvijek. Potražili smo zato mini i kozmetičke torbice, etuije i novčanike koji ostavljaju mjesta za sitne potrepštine. Ponuda je velika, ali nama jedan od najdražih je etui od organskog pamuka koji dolazi na dar uz aktualni broj Gloria Glam magazina koji se nalazi na kioscima. 

image
Etui pastelne boje Bershka (49,90 kn)/ etui životinjskog uzorka Mango (79,90 kn)/ etui od organskog pamuka (poklon uz broj Gloria Glam magazina)/ kozmetička torbica Mango (69,90 kn)/ set s torbicama od najlona Paravel; Net-a-Porter (568 kn)
image
Kozmetička torbica Carpisa (79,90 kn)/ novčanik s uzorkom leptira Stradivarius (49,90 kn)/ torbica s uzorkom zebre Mango (49,90 kn)/ mini kozmetička torbica od umjetne kože Mango (129,90 kn)/ mini torbica kariranog uzorka Nike; Shooster (139 kn)