Vikend preporuka

Predlažemo second hand shopping na dva odlična vintage buvljaka

09. veljača 2023.

Fotografija: Unsplash

Odjeća za partijanje, modni dodaci, cool kožnjaci i umejtno krzno dio su ponude koja nas očekuje na second hand i vintage buvljacima.

I ovog vikenda na raspolaganju su nam buvljaci na kojima se nalaze jako dobri vintage i second hand ulovi. U subotu 11. veljače, od 12 do 18 sati, održava se prvi Vintage Bazaar godine, u organizaciji Deee Vintage, a svoje komade će na eventu izložiti i Mau Mau i Moon in Retro. Buvljak se održava u prostoru Mala Opera koji se nalazi u strogom centru Zagreba.

Pripremaju se outfiti, unikatni nakit i dodaci za posebne trenutke, kao i cool komadi za svakodnevni look - topli džepmeri, eko-krzno, kožnjaci, kvalitetne traperice i brendirane hlače, kaputi, unikatne haljine, pernate jakne te streetwear dragulji iz devedesetih godina. Uz dobre cijene, cure najavljuju i dobru zabavu!

Istog vikenda, 11. i 12. veljače, priprema se i BeThrifty Vintage Kilo Sale u zagrebačkom Domu Sportova. Ovo je rijetki buvljak na kojem možete kupiti odjeću na kile, no broj ulaznica je ograničen: dostupno je 500 besplatnih ulaznica, a nakon toga ulaz na buvljak naplaćuje se 3 eura. Kilogram odjeće prodaje se po cijeni od 39 eura!