Style file

Rapsodija kolorita u outfitima danske influencerice

12. studeni 2021.

Fotografije: Instagram/@karolinedall

Instagram danske infuencerice eklektičnog stila je virtualna adresa na kojoj ne manjka dobrog modnog kolorizma.

Već smo pisali trendu jarkih boja koji je ove sezone uvelike zastupljen u modnim kolekcijama, a ako tragate za inspirativnim outfitima koji se temelje na kolorizmu, poslužit će vam modni stil Skandi djevojke Karoline Dall. Boje, uzorci i još malo boja obilježavaju modni izričaj stilistice i influencerice iz Kopenhagena koja je svoj stil temeljila na maksimalizmu i prije nego što se color block vratio na scenu kao trend. 

Karoline se potpuno uklapa u opis stylish skandinavske djevojke - u kombiniranju outfita je autentična, cijeni praktičnost i udobnost, ne prati slijepo sezonske trendove već od njih uzima one koji se najbolje uklapaju u njezin stil. Optimističan Instagram feed pun vibrantnih outfita koji podižu raspoloženje često sadrži trenutno 'it' dizajnerske modne komade, no Karoline ih na svoj način spretno uklapa u dnevne lookove.

Uz modu koju obožava, Karoline se posljednjih godinu dana usmjerila na interijere i lifestyle, a svoju kreativnost pretače i u slikanje koje je iz hobija pretvorila u posao. Bila je zaposlena u modnom magazinu Costume, sklona je modnim eksperimentima i ne boji se izaći iz zone komfora. Posebno cijeni stil skandinavskih influencerica Pernille Teisbæk i Emili Sindlev, koja ju najviše inspirira u spajanju boja i uzoraka na drugačije načine. 

Obožava cool modne dodatke i upečatljivu obuću, pa se njezine jesenske kombinacije ove sezone temelje se na Balenciaginim ili New Balance tenisicama, Bottega Veneta Puddle čizmama zelene boje, JW Anderson ili ATP Atelier torbicama u boji, koje kombinira uz zebrasti uzorak, dodatak perja na hlačama, sakoe u jarkim bojama...Lookove koje volimo izdvajamo u nastavku.