Ljepota svuda oko nas

Renesansa ljetnih vibracija: Ne propustite ljetno izdanje magazina Gloria Glam

11. lipanj 2023.
Vedrana Čarapović Propadalo

Uz ljetni broj magazina Gloria Glam očekuje vas i dar - Uriage hidratantna krema za svaki tip kože.

NEW YORK - ZAGREB

Julija (hrvatski model s njujorškom adresom) je bila u pravu kad mi je, kao trenutačno najcool mjesto za popiti kavu ili koktel u Velikoj Jabuci preporučila Fanelli Caffe u Sohu. U ovom, sad već kultnom okupljalištu, možete sresti umjetnike, kreativce i ljude s modne scene s kojima ćete u trenu započeti small talk. U zraku se osjeti nonšalantna neopterećenost, a od samog ulaska osjećat ćete se kao da baš tamo oduvijek pripadate. Isti vas osjećaj prati i šetnjom ulicama ove šarmantne četvrti grada koji nikad ne spava. Galerije, mali restorani, skriveni dizajnerski butici, neopisiva energija... Sve se čini poput filmske kulise. Kao i cijeli New York. Nahrani vas, inspirira, iznenadi, fascinira, intrigira, umori. Zavede, zauvijek.

I dok se u New Yorku održavala najveća medijska konferencija u organizaciji INMA-e, u Zagrebu, sa šest sati vremenske razlike, odvijao se finiš ljetnog broja Glorije Glam. Na mobitel mi stiže poruka naše autorice Zrinke Šamije koja glasi "Sandro Mur je lud frajer, intervju je genijalan". Naravno da sam odmah krenula otvarati e-mail u kojem se nalazio intervju. I bila je u pravu. Intervju je fantastičan, pročitat ćete ga u dahu. A uvjerena sam da će ovaj lider wellness tehnologije namijenjene ženama i vas oboriti s nogu. Ovo je samo jedan u nizu intimnih razgovora u kojima smo raskrinkali različite genijalce, nove spoznaje i zanimljive životne filozofije stvaranja i kreativnosti, ljude strastveno zaljubljene u ono što rade. Tu svakako spada i naša lista "novih nada" na koju su ponosno ušetala neka imena o kojima će se još dugo pričati. Vrijedi pročitati razgovore o njihovim ciljevima za kojima neustrašivo jure.

DESTINACIJE ZA SANJARENJA I ČISTI HEDONIZAM

Ideja o savršenom ljetu zvuči otprilike ovako - zavaljeni u udobnoj ležaljci, daleko od ekstremnih vrućina asfalta, s pogledom na plavetnilo mora, uz lagani povjetarac koji mazi kosu, čitamo dobro štivo i ispijamo rashlađenu limunadu s mentom. Zadovoljni sobom, opušteni i lišeni "tehnoloških smetala", prepuštamo se dokoličarenju i jednostavnosti života. U potrazi za savršenim lokacijama obišli smo skrivene grčke otoke i otkrili dobro čuvane tajne zbog kojih ćete sigurno (zajedno s nama) poželjeti odletjeti tamo.

A nakon teksta o najboljoj pizzi na svijetu počet ćete, sigurna sam, planirati put u malo talijansko selo u okolici Napulja za koje vjerojatno nikad niste čuli. Tamo vas čekaju najbolji pizza chef Franco Pepe i njegov gastro spektakl.

CHANEL JE DOPUTOVAO U ZADAR

U jednom od najljepših dalmatinskih gradova odvila se modna predstava u režiji Glorije Glam. Dva smo dana uživali u stvaranju ekskluzivnog editoriala gg x CHANEL. Od skrivenih ulica i dvorišta oko Kalelarge do Kraljičine plaže u blizini Nina nizala se scena za scenom, nastajao je fotografski kolaž chic glamura. Kreativna energija isprepletala se s bezvremenskim komadima i nepodnošljivom lakoćom postojanja...

Želim vam baš takvo ljeto - nepodnošljivo lako i lijepo, uz novi broj Glorije Glam, najboljeg suputnika na putovanju.

Voli vas gg.