Love Story

Romantična modna priča Ivana Alduka

23. ožujak 2021.
Fotografije: Robert Kale

U optimističnom i kreativnom duhu, hrvatski modni dizajner Ivan Alduk je, nakon predstavljene kampanje i lookbooka svoje linije vjenčanica, predstavio editorijal nastao u suradnji s fotografom Robertom Kaleom.

Glavnu ulogu u novom editorijalu Ivana Alduka igraju osjećaj optimizma, romantike i naravno, nove vjenčanice iz aktualne kolekcije. 

"Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija, projekata nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te tako našim klijentima i svim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično. S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ako izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf", izjavio je dizajner.

image
Fotografije: Robert Kale

Elena Dizdar je utjelovila modernu Alduk mladenku te je nosila modele sirena kroja s prorezom, otvorenim ramenima ili pak one šireg A kroja s bogatim svilenima volanima i decentnim vezom čipke. Neutralnim make-upom naglašena je prirodna ljepota i zdravlje kože. Lagano valovita, opuštena kosa s modernim prizvukom djelo je stručnjaka iz Marcela studija koji su dali nekoliko savjeta oko idealnog stylinga kose za vjenčanje.

image
Fotografije: Robert Kale

"Najveći trend vjenčanih frizura bit će spuštena ili polupodignuta valovita kosa ukrašena decentnim ukrasima ili vjenčićima od cvijeća. Romantične punđe su klasik i savršeno rješenje za svaki vjenčani izgled. Ako imate vjenčanicu otvorenih leđa i želite ih istaknuti, onda je niska romantična punđa odličan odabir. Visoki romantični valoviti rep je chic i ženstven, idealan za mladenke duge kose", savjetuje Jadranka Pezo iz Studija Marcela.

Udobnost i estetika su odlika Aldukovih vjenčanica koje se izrađuju prema mjerama klijentice uz potrebnu personalizaciju, a za što kvalitetniju probu i osobniji pristup potrebno je rezervirati termin za isprobavanje vjenčanica u Alduk dućanu i showroomu na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu. 

image
Fotografije: Robert Kale
image
Fotografije: Robert Kale