Lana Puljić

S dizajnericom o modi, kršenju pravila i omiljenim komadima

16. svibanj 2020.
Fotografije: Sara B. Mortiz/ Hanza Media
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva otvorila nam je vrata svog showrooma i u svojim kreacijama nas provela centrom Zagreba. Usput, razgovarali smo o modi, svakodnevici i inspiraciji.

U sada već prepoznatljivoj ružičastoj haljini od tila koju potpisuje, gležnjačama sa zakovicama na petu i dugom kaputu dizajnerica Lana Puljić prošetala je centrom grada, baš kao u nekom modnom filmu. Prije toga, Lana nas je ugostila u svom showroomu gdje smo popričali o modi, njezinom stilu, inspiraciji... Potres je ostavio posljedice na njezin showroom, ali Lana se veseli novim druženjima s klijenticama.

"Nakon potresa bilo je vidljivo par pukotina, najveća u sobi gdje su nam izložene stvari, ali najgore je uslijedilo nakon sanacije dimnjaka i krovišta kada nam je puno prašine ušlo u showroom, na sreću, većinom u pomoćne prostorije. Stvari u velikoj sobi bile su dosta zaštićene, sve smo pospremile i počistile i veselimo se ponovnim druženjima u showroomu. Jedino nam se razbilo jedno krasno samostojeće ogledalo i to nas je rastužilo, a za vidljive dokaze potresa - nadamo se da će se čim prije sanirati", kazala nam je vlasnica brenda Lokomotiva.

image
S Lanom u njezinom showroomu družili smo se prije epidemije koronavirusa
image
Na ulicama Zagreba

Sada se sve polako vraća na staro, baš kao kako je i bilo dok smo s Lanom šetali gradom. O čemu smo razgovarali, pogledajte u videu.