By Rihanna

Savage x Fenty ulazi na tržište sportske odjeće

20. listopad 2022.

Fotografija: Profimedia

Novi spot dolazi kao najava prve sportske linije koja uskoro stiže u prodaju i vjerujemo da će i ova izazvati veliko zanimanje obožavatelja Rihanninog rada.

Samo nekoliko dana nakon što je najavila Savage X Fenty Show Vol. 4., kao i nove pjesme, Rihanna ulazi u novu kategoriju sa svojim brendom Savage x Fenty. U suradnji s dizajnerom Adamom Selmanom, Rihanna lansira sportsku liniju odjeće koja uskoro dolazi u prodaju. Linija je najavljena energičnim spotom koji komunicira istu filozofiju koju želi prenijeti i kroz druge komade odjeće - rađeni su za slobodnu, seksi, nesputanu i snažnu ženu, a ova activewear linija fokusirana je na funkcionalnost, udobnost i prozračne materijale. 

U spotu vidimo model Precious Lee, make-up artisticu Avani Gregg, balerinu Elsu Stallings, Nelitu Villezon, borkinju mješovitih borilačkih vještina, model Joannu Pauline i rolericu Ayashaju. 

"Želimo promijeniti definiciju sporta i sportske odjeće, a idealna osoba za taj zadatak je Adam. Gledamo na sport kao na kretanje kroz život. Želim da se ljudi osjećaju poželjno, bezbrižno i snažno dok nose naše komade i mislim da je Adam osoba koja može realizirati tu viziju", kazala je Rihanna, a s dizajnerom je već surađivala na svojoj kolekciji za Valentinovo iz 2020. godine te na nekima od svojih zapaženih izdanja s crvenog tepiha. 

Linija se sastoji od sportskih grudnjaka, tajica s visokim ili nižim strukom, bodijima i kombinezonima - na službenoj Savage x Fenty stranici možete se predbilježiti za sve informacije o kolekciji te za raniji pristup kupovini komada koji dolaze 1. studenog.