To je tako 2000.

Sjećate se plišanih Juicy trenirki? Vraćaju se u velikom stilu

11. rujan 2020.
Fotografije: Amber Asaly/Juicy x Kappa
Ines Madunić
Ines Madunić

Paris Hilton vjerojatno je rekla: ‘That‘s hot‘ kad je vidjela novu kampanju Juicy Couturea i Kappe. Hommage početku milenija i njezinom stilu tog vremena dala je kampanja sa Sofijom Richie u glavnoj ulozi.

Plišane trenirke u pastelnim bojama s natpisom "Juicy" na stražnjici bile su ultimativni trend početka milenija, a 2020. se čini kao prava godina za njihov veliki povratak. Brend Juicy Couture, kojeg su najviše proslavile Paris Hilton i Nicole Richie, udružio se sa sportskom kućom Kappa te su predstavili novu kolekciju. 

image
Pastelne boje su u prvom planu

Zvijezda kampanje je 22-godišnja Sofia Richie, koja donje dijelove plišane trenirke nosi sa satenskim topićima i štiklama, a sve to u, naravno, pastelnim bojama poput baby plave i roza. 

Cijela je kampanja snimljena u stilu početka 2000-ih godina. Sofia je u raskošnoj teen sobi prepunoj plišanih medvjedića i "čupavih" tepiha na kojemu snima selfieje svojim old school mobitelom. 

Satenski topići ukrašeni su štrasom u obliku leptira (naravno), a iz roza trenirke vire i visoke tange ukrašene biserima (naravno). 
Kampanju je snimila Amber Asaly. 

image
Juicy Couture sinonim je za svakodnevnu modu 2000-ih godina

"Po prvi put, talijanska tradicija susreće casual luksuz za nostalgično putovanje inspirirano spojem moderne sportske odjeće i rastom ultra pop kulture. Donji dijelovi trenirke i satenske bomber jakne kombiniraju se s tube topićima i crop hoodicama, biciklističkim hlačama i, naravno, ikonskim plišem za bezvremenski osjećaj i savršenu kombinaciju sportskog i nepogrešivog glama", stoji u najavi kolekcije koja će se naći u prodaji 15. rujna. 

image
Cijela je kampanja hommage početku milenija

Sofia Richie izjavila je kako je oduševljena sudjelovanjem u ovoj kampanji. Inače, ona je najmlađa kćer glazbenika Lionela Richieja i sestra Nicole Richie, koja je s Paris Hilton bila jedna od najvećih reality zvijezda 2000-ih godina. S Paris je sudjelovala u showu "A Simple Life", a obje su često nosile Juicy Couture te se može reći da su globalno proslavile brend.

"Kappa i Juicy su sinonimi za sport i stil, a kolekcija na predivan način daje počast zabavnom periodu u modi i pop kulturi", rekla je Sofia.