PURE FRESHNESS

Spoj elegantnog i udobnog u novoj capsule kolekciji LuLu Couture brenda

02. srpanj 2020.
Fotografije: Sanja Jagatić 
Gloria Glam

Nova kolekcija dizajnerice Martine Tutić dolazi u neutralnim bojama koje stvaraju romantičan ugođaj, idealan za ljeto.

Summer capsule kolekcija domaćeg brenda LuLu Couture donosi lagane i prozračne materijale u modelima koji decentno izražavaju profinjenost u kroju, a ujedno su i praktični i elegantni.

"Moja je vizija od samog početka ponuditi razigranost odijevanja i zadovoljstvo odabira našeg modnog brenda LULU Couture u nizu životnih izazova. Stilska priča stvaranja odjeće koja će podržati životni stil klijentica, biti funkcionalna i dugotrajna. Profinjenom izradom prirodnih materijala vrhunske kvalitete, uvijek nudimo nešto novo izvan klasičnih sezona, a istovremeno vodimo računa o željama kupaca. Spretna sinergija lako je ostvariva jer se sva odjeća proizvodi u Hrvatskoj", komentirala nam je dizajnerica Martina Tutić. 

image
Fotografije: Sanja Jagatić 

Posebno nas osvajaju lagani i prozračni materijali koje obožavamo nositi u ljetnim danima, kada žurimo na posao, obavljamo obaveze u gradu ili idemo na popodnevnu kavu. Lagani pamučni batist, bezvremenski lan, neizostavni pamuk i viskoza te svila sašiveni su u komade koji spajaju glamur i šarm retro krojeva u vidu volana koji krase midi haljine. Uz razigrane uzorke, kolekcija sadržava i neizostavne bijele i crne modele.

"Ljepota je tamo gdje ste vi, dolazi iznutra, a ogrnuti dobrom i kvalitetnom tkaninom, osobnost se reflektira u situacijama gdje se zateknete", poručuje dizajnerica. Jelena Huđek nosila je novu kolekciju za editorijal koji je snimila Sanja Jagatić.

---