gg izbor

Stiže prva kolekcija sunčanih naočala brenda Off-White

26. svibanj 2021.
Fotografija: Instagram/@offwhite

Off-White sunčane naočale prije kupovine možete isprobati putem virtualnog alata na Instagramu.

Posljednji u nizu modnih brendova koji je ponudu obogatio sunčanim naočalama je Off-White. U pravo vrijeme lansiraju se nove kolekcije - prije ljetne sezone kada pažljivo biramo novi model koji će ispuniti naše potrebe, funkcionalne i estetske. 

Za Off-White ovo je prva kolekcija sunčanih naočala, uniseks, avangardna, odvažnih silueta i geometrijskih, oštrih linija koje se poklapaju s dizajnerskim kodovima kuće Off-White. "Ne vjerujem u podjelu po spolu, vjerujem samo u dizajn", riječi su kreativnog direktora Virgila Abloha čije su kolekcije prepoznatljivo genderless.

Time se vodio i pri stvaranju kolekcije sunčanih naočala koja je trenutno dostupna za prednarudžbu i krije prave stylish komade, od manjih i oversized okvira suvremenog izgleda, klasičnih crnih boja za Matrix dojam te onih u jarkim ljetnim nijansama - žutoj ili ružičastoj, uz promišljeno smješten logo na bočnoj strani. 

Helena Christensen, Justine Biticon i Lil Dre zaštitna su lica kampanje jer predstavljaju različite stilove i poglede na svijet, dok svatko od njih na svoj način promiče ono za što se Off-White zalaže. Abloh je cijeloj priči dodao virtualno iskustvo, pa naočale prije kupovine možete isprobati kroz AR filter putem mobitela.

image
Sunčane naočale dolaze po cijeni od 200 do 300 eura