Most wanted

Što je zajedničko Bradu Pittu i Harryju Stylesu?

30. kolovoz 2022.

Fotografije: Profimedia

Retro modeli tenisica koji dolaze iz arhive velikih sportskih brendova već neko vrijeme imaju svoj trenutak na sceni, a suradnja između Guccija i Adidasa došla je u pravo vrijeme.

Ili dok je na pozornici povodom turneje, ili dok je izvan uloge performera, u ležernoj šetnji s Olivijom Wilde, Harry Styles obožava Gucci x Adidas Gazelle tenisice. S obzirom da se profilirao kao zaštitno lice brenda, nije neobično što posljednjih mjeseci nosi ovaj model u nekoliko različitih boja. Nosi ih i Olivija, a nosi ih i Brad Pitt, već u nekoliko navrata i u nekoliko različitih boja.

Gucci je u posljednjoj kolekciji svoje dizajnerske kodove pomiješao s onima sportskog brenda Adidas, i iako je modnih suradnji već bilo napretek, ova je donijela neke modne komade koji postaju favoriti u novoj sezoni. Ove tenisice primjer su toga. 

image

Brad Pitt u Gucci Adidas modelu
Fotografije: Shutterstock Editorial/ Profimedia

S uzletom retro silueta tenisica kao trendi komada, Gucci x Adidas Gazelle model postaje najpoželjnija tenisica ženske, koliko i muške jesenske garderobe. Brad i Harry nosili su model u tamnocrvenoj boji od brušene kože, a glumac je, za vrijeme promocije novog filma, nosio i model žute boje s crvene tri linije. 

Gucci na svojoj web stranici nudi razne kombinacije boja, od klasičnih do sasvim upečatljivih, od brušene kože do modela od satenskog materijala. Tenisice dolaze po cijeni od 6360 kuna, a ako vam je ova cijena ipak izvan budžeta, jednako dobra zamjena su klasični i već dobro poznati Adidas Gazelle modeli - gotovo istog dizajna, jedino što im nedostaje je logo Guccija. 

image

Gucci x Adidas Gazelle dostupne su na Gucci stranici (6360 kn)

image

Tenisice Adidas Gazelle (749 kn)