MODNI EDITORIJAL

Što obući za dejt, shopping, šetnju i posao? Inspirirajte se sa zvijezdom filmskog platna

08. listopad 2024.

Fotografije TOMISLAV PANCIROV Styling LAURA BOŠNJAK Make-up IVANA ČEŠLJAR Kosa ANA PERAJICA @Salon Glamour Special guest star MASHA

Srđan Sandić/ Sponzorirani sadržaj

Nova zvijezda filmskog platna, glumica Ivana Gulin, u svojim se dnevnim ulogama voli kostimirati u stylinge koje bira na omiljenoj shopping platformi - Zalando.

DOK RADIM KOD KUĆE

"Brinuti se o sebi znači biti poštena prema sebi, a onda i prema svijetu. Nije dovoljno pratiti narcističke i samodostatne upute o samoočuvanju. Moramo se iznova učiti voljeti. Sebe i druge. Čini se kao da je svijet ‘pao razred‘"

image

Kombinezon TOMMY HILFIGER, ogrlica TWINSET, prsten MAJE, balerinke TOMMY HILFIGER

DOK IDEM NA DEJT 

"Sloboda je pretpostavka sreće i to je sve što je bitno znati o njihovom divnom ljubavnom odnosu. Jedno bez drugog ne idu. Sreća + Sloboda = Forever"

image

Kaput ONLY, haljina SISTER JANE, ogrlica VIVIENNE WESTWOOD, čizme ONLY

DOK TRAŽIM PONOĆNI SNACK 

"Unutarnji mir je stalni izazov i proces. Djeluje kao da ga ima, ali ga uglavnom, češće nema. Naučiš s vremenom kome što možeš dati. Nekome ruku, nekome srce, nekome ništa. Samo se treba lišavati straha tim putem..."

image

Jakna NIKE, haljina ICHI, kapa THE NORTH FACE, šal EVEN&ODD, torba MM6 MAISON MARGIELA, tenisice CONVERSE

DOK KASNIM NA POSAO 

"Ne samo odjeća, nego i život mora mi biti cosy. Volim udobno, toplo, stvarno, veselo, raspjevano, rasplesano. Odjeća ta stanja i osjećanja mora pratiti"

image

Sako ONLY, košulja GUESS, suknja SAMSOE SAMSOE, ogrlica GUESS, torbica ESPRIT, cipele STEVE MADDEN

DOK ŠETAM PSA 

"Jesen je idealan scenografski okvir za nove, zrele poglede i odnose. Kao i za prezrele da se okončaju. Ljeto mi je uvijek u srcu, ipak sam iz Šibenika"

image

Trenirka ADIDAS, top NIKE, šilterica NEW ERA, tenisice NIKE


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji GG x Zalando