Tako to rade Parižanke

Street style koji će vam biti idealna inspiracija za jesen

09. listopad 2021.
Fotografije: IMAXtree

Završio je Tjedan mode u Parizu, ali ništa zato - materijala za uživanje u modnim poslasticama ima sasvim dovoljno - osobito kada je u pitanju street style. Urednice, influencerice i ljubiteljice mode vratile su se na ulice i donijele nam inspiraciju za jesen, ali i za proljeće iduće godine.

Pariz je ponovno donio nešto za svakoga - klasičarke će se inspirirati monokromnim lookovima u crnoj, bijeloj ili smeđoj nijansi, dok će ljubiteljice odvažnijih komada uživati u primjerima u kojima glavnu riječ imaju modni dodaci - i to u jarkoj boji. Primijetili smo da su česti odabir bili plavi odjevni predmeti - pa čak i total lookova - a nećete pogriješiti niti ako odaberete ljubičastu nijansu koju je i Chanel, uz nježno ružičastu i klasične crnu i bijelu, najavio kao jednu od it boja. 

Svoju dominaciju će očigledno nastaviti i zelena koju se na ulicama Pariza većinom preferiralo na modnim dodacima poput cipela i torbica. Klasični baloneri ostali su u sjeni puf jakni i kaputa u upečatljivim bojama, dok se torbice zaista ne mogu svesti pod jedan nazivnik jer su Parižanke birale sve od XXL pa do mini modela. 

Donosimo vam modni moodboard za jesen, ali i za proljeće 2022.!