Trendovi

Sviđa vam se nakit inspiriran astrologijom?

15. rujan 2021.
Fotografije: Promo

Čak i oni koji ne vjeruju u horoskop vole nositi nakit inspiriran astrologijom.

Među jedne od najvećih trendova u nakitu ove godine ubraja se onaj personalizirani. Komad koji nosite oko vrata, na ruci ili prstima treba govoriti nešto o vašoj osobnosti, afinitetima, interesima i treba se isticati. Jedna je podvrsta personaliziranog nakita posebno popularna u posljednje vrijeme - onaj inspiriran horoskopom. Posebno su to ogrlice s horoskopskim znakom, bilo da se radi o simbolu, zviježđu ili samo natpisu. Podaci o pretraživanju tog pojma porasli su u kolovozu - preciznije, radi se o pojmu "star sign necklace" - a Lyst, globalna platforma koja analizira ponašanje kupaca prikazuje podatke o povećanoj potražnji za nakitom inspiriranom astrologijom. 

image
Jennifer Behr ogrlica s 24K pozlatom i kristalima - £307 (Farfetch) // Astley Clarke zlatni privjesak - £75 (Farfetch) // Privjesak s horoskopskim znakom i kamenom rođenja - $30,68 (Etsy) // Alighieri zlatna ogrlica s privjeskom - €218 (Matches Fashion) // Ogrlica s privjeskom zviježđa - 655 kn (PdPaola) // Monki ogrlica s natpisom - £5.50 (Asos) // Stone and Strand 9K zlatna ogrlica s privjeskom - €334.82 (Net-a-Porter) // Ogrlica sa zviježđem - 129,90 kn (Mango) // Ogrlica s privjeskom zviježđa - $128,75 (Etsy)

Ako se ne možete obvezati, velik je izbor bižuterije i jeftinijeg nakita, no ako želite nešto dugoročnije, dizajnerski zlatni nakit s kristalima i (polu)dragim kamenjem uvijek je dobar ulog.