Sav taj sjaj...

Svima nam je potrebna mala doza šljokica

13. studeni 2020.
Fotografije: Promo

High street kuća otvara sezonu slavljeničkih kolekcija pa su komadi nove kolekcije sjajni, efektni i prigodni za party, gdje god se on održao.

Vrijeme blagdanskog raspoloženja, sjajnih šljokica, zlatne i crvene boje i raskošnog baršuna je pred nama. Iako godina iza nas nije dala puno prostora za slavlje, ne znači da se ne možemo oraspoložiti s malim modnim poslasticama i u svakodnevicu si unijeti barem malo svečanog tona. 

Švedski electropop sastav Icona Pop predlaže da u prosinac uplešemo u dobrom raspoloženju, noseći pritom vintage siluete prekrivene sjajnim šljokicama. Glazbeni duo nosi novu blagdansku kolekciju kuće H&M koja nosi naziv "sjaj koji je modno održiv", čime ukazuje na osvješteniju proizvodnju high street kuće, osobito jer su šljokice koje se u prirodi ne mogu reciklirati jedan od većih problema modne industrije. 

image
H&M kapmanju nosi duo Icona Pop

Novom kolekcijom prevladava crna boja kao svečani izbor s kojim nećete pogriješiti - haljine šišmiš i balon rukava, svečane tajice, visoke čizme na tanku potpeticu u crnoj i efektnoj metalik boji, suknje od tafta, malo životinjskog uzorka i svečani kardigan od vune ukrašen sa šljokicama - on je već rasprodan, pa možemo zaključiti da ove neobične godine većinom težimo za slavljeničkom garderobom koja je prije svega udobna. 

image
Kardigan od vune (39,99 eura)/ mini haljina leopard uzorka (29,99 eura)/ visoke kožne čizme na petu (129 eura)/ suknja od tafta (19,99 eura)/ tajice sa šljokicama (19,99 eura)