Bottega Veneta

Tajna revija iz berlinskog kluba konačno otkrivena

07. rujan 2021.
Fotografije: Tyron Lebon

Kolekcija je prvi put pokazana na ekskluzivnom eventu u kultnom berlinskom klubu Berghain ovog proljeća.

Najtraženija ulaznica u modnom svijetu u posljednjih nekoliko godina vjerojatno je bila ona za ekskluzivni event Bottega Venete ovog travnja u Berlinu. Kolekcija Daniela Leeja za jesen/zimu 21/22 predstavljena je u kultnom klubu Berghain, a nitko osim onih koji su bili prisutni nisu znali kako izgleda - sve dosad.

image
Ready to wear kolekcija Studio 02
image
Prepoznatljive crvene za party komade

Dio fotografija objavljen je na društvenim mrežama nakon otkrivanja kampanje, sad su tu i fotografije sa same revije. Bottega još jednom pokazuje kako ih nije previše briga za pravila modne industrije. Dok drugi brendovi odmah objavljuju najnovije kolekcije, oni predstavljaju fotografije snimljene prije pola godine. 

image
Muška kolekcija

Raskošne kreacije prepune šljokica i perja noja na party haljinama s izrezima, dugačke kožne čizme i gumene gležnjače, voluminozni kaputi od umjetnog krzna s pripadajućim detaljima, sjajni kožni baloneri i naglasci u prepoznatljivim bojama Daniela Leeja, tirkiznoj i crvenoj... Kritičari su zadovoljni i ženskom i muškom kolekcijom "Studio 02", koja je dostupna u svim trgovinama.