It dizajner

Telfar uvodi novitete: mijenja dizajn i najavljuje televizijski kanal

13. rujan 2021.
Fotografija: Rex Features

Za vrijeme Tjedna mode u New Yorku Telfar Clemens predstavio je novitete u svojoj modnoj kući.

U kratkom je vremenu njegova torba postala apsolutni must za sve one koji prate modu. Telfar Clemens napravio je pravu malu revoluciju na tržištu dizajnerskih torbi koje je prodavao po puno pristupačnijim cijenama nego što smo navikli, a najveću su mu reklamu napravile brojne holivudske zvijezde koje su ih nosile u svim prilikama. 

Na Tjednu mode u New Yorku dizajner je predstavio novosti u modnoj kući koju je osnovao u Brooklynu prije 16 godina. Za početak, najavio je novi dizajn torbe - radit će se o putnoj, točnije vikend torbi koja će biti cilindričnog oblika, umjesto pravokutnog kao dosad. Bit će to i formatom veća torba pogodna za, primjerice, odlazak u teretanu. Nešto slično napravio je u suradnji s Converseom ranije ove godine. 

Dizajner je najavio i pokretanje Telfar TV-a, kanala koji će biti dostupan na Apple TV platformi. Tamo će fanovi naći ekskluzivan program vezan uz dizajnera i modnu kuću, a prikazivat će i videe obožavatelja. Telfar TV ima i svoju stranicu na kojoj je trenutno samo najava uz koju stoji da možete osvojiti kultnu torbu ako im pošaljete svoj video. Pa ako ste jedni od onih koji još nisu uspjeli uhvatiti svoj primjerak trenutno najpopularnije torbe na svijetu koja je stalno rasprodana, ovo je vaša prilika.