Hit uzorak

Tie-dye se s trenirki preselio na haljine - i izgleda odlično

21. srpanj 2020.
Fotografije: Promo 
Nikolina Krznar
Nikolina Krznar

Vrijeme je da prugasti i cvjetni uzorak na haljinama zamijenio s novim popularnim printom.

Da je tie-dye uzorak ove sezone vrlo poželjan dobro je poznato, ali sada se s hoodie modela i t-shirtova preselio i na ljetne haljine. Print je to koji posljednjih nekoliko sezona na revijama luksuznih brendova uživa veliku popularnost pa možemo očekivati kako će njegova popularnost potrajati. 

Ipak, popularnost tie-dye uzorka, koji je obilježio šezdesete prošlog stoljeća, može se ove godine zahvaliti i karanteni u kojoj su se mnogi posvetili brojnim DIY projektima, među kojima je bio i on, vrlo jednostavan način za osvježavanje omiljene trenirke. Ti eksperimenti pokazali su i da taj print može biti stvarno šarolik: od jedva primjetnog pa sve do onog upečatljivog za najveće obožavatelje.

Ipak, vrijeme je da trenirke i majice zamijenimo za haljine, odabrali smo naše favorite iz trgovina, a ako imate neku koja vam je već pomalo dosadila – zašto se ne biste malo poigrali i sami stvorili hit uzorak. 

image
Pamučna haljina Honorine, 830 kn (prije 315 dolara) Net-a-Porter/ Lepršava haljina 549,90 kn, sada 259,90 kn Mango Outlet/ Pamučna haljina MSGM 225 funti (375) Farfetch 
image
Haljina-majica 139,90 kn, Zara/
Haljina-majica Fraiche by J 655 kn, Nordstrom/
Haljina 129,90 kn, Bershka 
Mini haljina Isabel Marant 406 eura (prije 580 eura) Matchesfashion/