gg stilistica

Tips & tricks: sve tajne bijele košulje - kako odabrati savršenu i u čemu najčešće griješimo

03. svibanj 2021.
ivana karapanđa
Srđan Sandić Nikolina Krznar

Jedan od vječnih klasika, koji bi se zaista trebao naći u svakom ormaru, neupitno je bijela košulja. Na što pripaziti, kako je kombinirati i koji su trendovi otkriva naša stilistica Ivana Karapanđa.

Bijela košulja je jedan od onih odjevnih predmeta koji se mogu nositi u svakoj situaciji, a odlično se kombinira i lako se spaja s drugim komadima. Ipak, i kod kupovine tog vječnog komada postoje zakonitosti na koje trebamo pripaziti: od kroja pa sve do materijala koji biramo. Naša stilistica Ivana Karapanđa u novom videu predstavlja pet modela bijelih košulja koje vrijedi imati u garderobi, predlaže kako ih kombinirati, ali i upozorava na česte greške koje radimo kod njihovog stiliziranja. 

Ivana Karapanđa u videu nosi: Sako Raine, Garderoba Concept Store/ Košulja, Biggi, Mister Mot/ Prsten Tadej; Hvala Interi na posudbi stolića 


Ako vam nedostaje inspiracije kako kombinirati klasičnu bijelu košulju ili, pak, onu vrlo trendovsku, s velikom kragnom, donosimo sedam prijedloga kombinacija. Naravno, nemojte se ustručavati eksperimentirati i nositi ih onako kako vama najbolje odgovara.