A ima i novi spot

Tko ga ne bi volio: Lenny Kravitz novo je lice francuskog brenda

25. lipanj 2020.
Fotografija: Saint Laurent
Srđan Sandić
Srđan Sandić

Vječito elegantan, kao da ne stari - superstylish, romantičan. Fotografije s Lennyjem Kravitzom u glavnoj ulozi oduzimaju dah.

Crno-bijele fotografije Lennyja Kravitza za modnu kuću Saint Laurent radio je David Sims. Na njima slavni pjevač nosi svilenu košulju, traperice i stylish jaknu ili, pak, pozira u raskopčanim hlačama i elegantnoj košulji s leopardovim uzorkom. Klasični par sunčanih naočala upotpunjava oba outfita. Kritičari su već primjetili da ide stopama Keanu Reevesa, modne ikone 90-ih.

Osim što se našao u fokusu zbog novog angažmana za francuski modni brend, koji trenutačno vodi Anthony Vaccarello, nedavno je slavni glazbenik objavio i novi romantični spot za pjesmu "Ride" s njegovog LP-ija "Raise Viibration" iz 2018. godine. 

Režiju potpisuje Mark Seliger, a video je sniman u potkrovlju Lennyjevog stana u Parizu i u Senlisu u Francuskoj. Kravitz putuje istražujući znamenitosti i istovremeno pišući stihove koji bi u slobodnom prijevodu glasili: "Volio sam te od zore, ljubavi moja. Kroz oluju, ljubavi moja. Vozit ćemo se."

"Prije nekoliko mjeseci snimili smo ovaj video u Francuskoj prije nego što smo uopće mogli zamisliti kakav će danas biti život. Nakon slušanja pjesme s Markom imali smo viziju da pjesmu predstavimo kroz likove pisca, pjesnika i duha", poručio je o videu slavni pjevač.