gg izbor

Torba koja će ovoga ljeta mamiti poglede

04. srpanj 2022.

Fotografija: Instagram

Kako se ni sama ne može zasititi elegancije minimalizma, dizajnerica Desiree Kleinen svoju je publiku još jednom opskrbila savršenom torbicom. Ann Baguette nam je definitivno na vrhu liste želja i to upravo zbog bezvremenskog, a opet, tako inovativnog dizajna.

Desiree Kleinen, dizajnerica nizozemskog brenda Ree Projects, svoju je karijeru gradila u kućama kao što su Karl Lagerfeld i Balmain, tako da je 2016. kada je osnovala svoju firmu, znala što publika želi i kako tim željama udovoljiti. Ove je godine lansirala torbu jednostavnog, a upečatljivog naziva Ann Baguette koju sada, u prvim zamasima ljeta, hitno želimo uvrstiti u svoju capsule garderobu. Originalna torba Ann razgranala se u nekoliko veličina, a iako je prelijepa i u većem izadnju, njezine manje inačice Ann mini i Ann Baguette posebno su neodoljive te se savršeno uklapaju u senzualne večernje outfite.

"Sve torbe nazvane su po ženama koje zauzimaju posebno mjesto u mom srcu i koje su doprinjele mom poslovnom razvoju kao vlasnice brenda Ree Projects. Torba Ann je nazvana po našoj voditeljici prodaje. Njen je doprinos i predanost Ree Projectsu iznimno velik još od našeg svjetskog plasmana 2019. godine. Ne bih ovo mogla bez nje", napisala je Kleinen na Instagramu.

U jednom od intervjua izjavila je kako torbama pokušava demonstrirati tekuće forme oblika i pokreta, te da oblikuje i zavija torbe dok ne pronađe ono što traži - što se jasno vidi i na ovim modelima. I zaista - tečna i prozračna - torba simulira pokret valova i lagana gibanja ljetnoga vjetra, zbog čega nam je prvi izbor za ovogodišnji odmor. Minimalizam postignut nježnim bojama savršeno komunicira s neobičnim modernim oblikom, koji ju definitivno izdvaja iz mora proizvoda. "Tržište je toliko zasićeno", govori Kleinen, "ali svom snagom vjerujem u bezvremenski pristup dizajnu. Želim stvarati komade koji će trajati dulje od jedne sezone."

image

Fotografije: Ree Projects 

Ann Baguette dolazi u crnoj, crvenoj, bež i bijeloj boji, a može se kupiti na službenim stranicama brenda po cijeni od 550 eura.