The Row

U Hrvatsku je stigao omiljeni modni brend minimalistica

07. srpanj 2023.

Fotografija: Promo

Novo luksuzno ime pridružilo se ponudi concept storea Maria u Zagrebu u kojoj se već nalaze ekskluzivna imena poput Guccija, Loewea, Givenchyja i Saint Laurenta.

Modni brend kojeg obožavaju slavne dame poput Rosie Huntington-Whiteley i Jennifer Lawrence, kao i sve ljubiteljice luksuznog minimalizma napokon je dostupan i u Hrvatskoj. Concept store Maria ovoga ljeta svoju ponudu je pojačao ovim imenom koje slovi za jedno od najprestižnijih u svijetu mode.

Brend su pokrenule slavne sestre Mary-Kate i Ashley Olsen 2006. godine inspirirane idejom pritajenog luksuza koji je ove godine postao jedan od vodećih modnih trendova. Porastom trenda minimalizma, i brend je posljednjih nekoliko godina doživio veliku popularnost diljem svijeta. Kolekcije se odlikuju vrhunskim tkaninama, minucioznim detaljima i preciznim krojevima, što čini prepoznatljiv dio njihova dizajnerskog rukopisa. Volimo njihova sjajna pletiva, vunene duge kapute te kožne modne dodatke pročišćenih i sofisticiranih linija, a ponudu od sada možete provjeriti u Maria Storeu!