Proslava ženstvenosti

U novoj Burberry kolekciji stylish modni dodaci vode glavnu riječ

22. travanj 2021.
Fotografije: Imaxtree
 

Modni dizajneri predlažu povratak elegantnoj modi, glamuru i sređenom looku, a Burberry sve to zaokružuje s odličnim modnim dodacima.

S naglaskom na ženstvenost i nasljeđe ovog tradicionalnog britanskog brenda, Riccardo Tisci predstavio je Burberryjevu kolekciju za jesen 2021. godine. Ženska snaga slavljena je kroz snažne krojeve i minimalne siluete, zlatne komade koji je došli u ulozi modnog oklopa, elegantnog i profinjenog. Uzbudljiva kolekcija dodatno je začinjena modnim dodacima, Tisci je između ostalog obogatio brend s novim modelom torbe "Flag", koja zaista izgleda poput zastave, uz cik-cak dizajn i resice koje izgledaju jako efektno, osobito u verziji sa zlatnim ljuskicama. 

image
Nova Flag torba iz Burberry kolekcije 

Uz novi model, zastupljene su i velike tote torbe. Kao jedan od trendova koji su nametnule mnoge jesenske kolekcije, i Burberry je predstavio svoju XL torbu, sofisticiranog dizajna. Bilo je tu umjetnog krzna zbog kojeg kolekcija zrači uzvišenim, aristokratskim duhom, no zapravo je namijenjena modernoj, snažnoj ženi, bez obzira na njezin društveni status. Ono što je posebno oduševilo su ipak cipele, posebice one s dizajnom srca na potpetici, blago zakrivljene potpetice i pripijenog dizajna pa izgledaju poput dreuge kože - već ih možemo zamisliti kako se komponiraju u jesenske lookove.

image
Sock gležnjače u novom izdanju 
image
XL torbe i kape s dugim trakama koje prekrivaju uši 

Kroz detalje dizajner se posvetio nasljeđu i povijesti Burberryja, sve uz suvremene siluete i dozu futurizma koji se najbolje očituje kroz sunčane naočale i zanimljive kape koje bi mogle postati novi jesenski i zimski statement. S jako chic kolekcijom Tisci također najavljuje novu sezonu u kojoj se modno sređivanje vraća na velika vrata - sviđa nam se post-pandemijski look u njegovoj režiji. 

image
Pročišćene siluete i torbe s velikim slovom B slave Burberry 
image
Futurizam u vidu naočala