POSI POP

Već maštamo o ljetu uz vibrantnu kolekciju inspiriranu Mediteranom

17. veljača 2023.

Fotografije: Promo
 

Raskošne boje, luksuzni materijali i uzorci koji asociraju na mediteransku obalu dio su ljetne kolekcije brenda Emporio Sirenuse.

Iako je veljača, s vremena na vrijeme misli nam bježe prema ljetnim mjesecima, sunčanim plažama i morskoj obali. Voljeli bismo se naći na Mediteranu i talijanskoj obali, a prizori Positana i obale Amalfi su među prvim mjestima koja bismo voljeli posjetiti čim prije. Tim više uživamo u prvim kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto.

Energičan duh Mediterana i Positana inspiracija je koja se provlači i kroz novu kolekciju brenda Emporio Sirenuse. Spoj vintage glamura, nonšalantne elegancije i raskošnih uzoraka i boja spaja se u modne komade koji podižu raspoloženje i dodatno nas potiču na maštanje o toplim ljetnim mjesecima. 

Kreacije karakteriziraju puf rukavi, suknje punog kruga i elegantni krojevi i siluete, poput kaftana, dugih haljina i lepršavih hlača koje se nose s kratkim topovima. Vintage duhu pomažu i halter haljine i jarke boje karakteristične za 60-e i 70-e godine prošlog stoljeća. 

image

Fotografije: Promo
Emporio Sirenuse

Kolekcija imena Posi Pop slavi maksimalizam, luksuz i ljetnu neopterećenost, a u prodaju dolazi od ožujka ove godine. Inače, Emporio Sirenuse je brend luskuzne odjeće čija se filozofija temelji na životnom stilu luksuznih odmarališta u srcu Italije. Uz suvremenu eleganciju i svjež i romantičan pogled na mantru dolce vita, kolekcije brenda se svake godine obogaćuju suradnjama s brojnim brendovima, dizajnerima i umjetnicima. Osnovala ga Carla Sersale 2013. godine, a brend je dobio ime po poznatom hotelu smještenom u stijenama Positana - Le Sirenuse. Osim u dva hotelska butika, kolekcije su dostupne na stranicama poput Net-a-Porter, MatchesFashion, Neiman Marcus i drugima. 

image