Street style report

Vibrantna moda dolazi iz srca Londona

22. veljača 2022.

Fotografije: IMAXtree

Modna scena se seli u Milano na sljedeći Tjedan mode, no nakon završetka londonskog, još uvijek smo pod dojmom inspirativne ulične mode.

Nakon londonskog Tjedna mode, ostaje nam pregršt modne inspiracije - podosta otkačene, eklektične i vibrantne kombinacije su se nizale iz dana u dan, baš onako kako se to na ulicama britanske prijestolnice običava raditi. 

Londonska ulična moda u prvi plan stavlja zaigranost i modne eksperimente, pa nije rijetkost vidjeti hrabre outfite koji spajaju jarke boje, različite materijale, elegantne komade koji se nose uz primjerice robusne čizme ili sportske jakne. Trendovi koji se ističu kroz outfite su traperice - širokih i dugih nogavica, zatim statement kaputi u teddy varijanti, urbani cargo stil, zatim koloritne kombinacije - zelena, crvena i ljubičasta boja ističu se kao najzanimljivije. Gumene i robusne čizme ostaju modni favoriti u većini lookova, no London nam najavljuje i dolazak nešto elegantnijih, ravnih cipela - mokasinke su prvi izbor, a zatim i visoke potpetice koje redovito dolaze u nekoj od upečatljivih boja ili pak u životinjskom uzorku - bilo da je riječ o salonkama ili visokim čizmama s potpeticom. Najbolje od Londona izdvajamo u nastavku!