Daruj trenutak

Više od samo poklona: pronašli smo poseban dar za najmilije

12. prosinac 2022.

Fotografije: Promo

Sponzorirani sadržaj/ Lea Ladišić

Blagdansko darivanje poseban je ritual - cijenimo posebne trenutke s dragim osobama, a poklon koji dolazi samo je dodatno zadovoljstvo.

Pronalazak savršenog poklona za dragu osobu nije jednostavan zadatak, osobito ako želite pokloniti nešto što će ostati zapamćeno. Između svih nedoumica, ipak se najčešće vraćamo darovima koji su bezvremenski u svojoj simbolici i ljepoti. Nakit se zato redovito nalazi pri samom vrhu popisa onih posebnih poklona koji su i više od toga - pravi komad nakita je poklon koji se pamti i koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Osobito danas, kada darivanje kao da je izgubilo svoj pravi smisao i značenje. Ove godine smo zato u potrazi za darovima koji će stvoriti trenutke za pamćenje i kojima ćemo poručiti da je poklon koji darujemo više od samo materijalnog - on dolazi kao dio nas samih. 

Destinacija kojoj se redovito vraćamo u potrazi za kvalitetnim i posebnim komadima zlatnog, srebrnog i dijamantnog nakita i satova je Zaks u čijoj smo bogatoj ponudi pronašli svoje favorite. 

Naglasak je na nakitu koji ne prolazi nezamijećeno - konkretni i statement komadi nakita uklapaju se u pojam blagdanskog ozračja i ljubavi. Svečani su, glamurozni i efektni, kako bi se mogli nositi u svakoj elegantnoj prilici, ali i kroz cijeli dan. Zlatno prstenje, naušnice ili pak ogrlica i narukvica, ovisno o ukusu osobe koju darujete pokazat će se kao najbolji izbor. Naš izbor "pada" na prstenje koje ćemo odabrati za one koje uživaju u modnim dodacima koji se mogu nositi svakoga dana te koje nije nužno samo dio svečanog looka. Ako ipak želite sasvim poseban poklon s kojim se stvaraju uspomene, predlažemo posebne komade ogrlica i narukvica koje su obogaćene sjajem dijamanta, u kombinaciji sa zlatom ili srebrom. Ponudu Zaksa provjerite na njihovom web shopu.    

* Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria Glam x Zaks