Glam report

Volimo spoj Cate Blanchett i Schiaparellija

02. rujan 2022.

Fotografije: Shutterstock Editorial/Profimedia

U nardenim danima očekuju nas glamurozni lookovi s crvenog tepiha u Veneciji. Prva koja nas je oduševila je slavna glumica koja je stigla na premijeru filma Tár.

Kada je modna kuća Schiaparelli predstavila haute couture kolekciju za jesen 2022. godine, hipnotizirano smo pregledavali svaki look iz kolekcije i zamišljali ih u glamuroznim red carpet izlascima. Crveni tepih venecijanskog filmskog festivala savršena je kulisa za kreacije iz kolekcije Daniela Roseberryja, a glumica i ikona Cate Blanchett nosila je jedan od lookova. Ukupni dojam: wow!

image

Cate Blanchette

image

Schiaparelli haute couture klekcije jesen/zima 2022
Fotografija: IMAXtree

Cate je nosila crni baršunasti kombinezon s cvjetnim dekolteom, uz valovito stiliziranu bob frizuru i neutralni make-up. Za kreaciju poput ove, suviše dodataka niti nije potrebno. Glumica je stigla povodom premijere psihološke drame Tár, u kojoj ima ulogu renomirane skladateljice klasične glazbe. Dok se inače na glamuroznim eventima najčešće pojavljuje u lookovima kuće Armani Prive, nadamo se i drugim suradnja sa Schiaparellijem. Uz Cate, izdvajamo još neke zamijećene lookove s crvenog tepiha. 

image

Jodie Turner-Smith u Gucci kreaciji

image

Tessa Thompson u Elie Saab kreaciji

image

Grace Elizabeth

image

Julianne Moore u Valentino haljini