New ‘ugly‘ shoes

Volite li trend luksuznih papuča, imamo izbor popularnih modela

07. rujan 2021.
Fotografija: Instagram

Za po kući, ali i za po gradu, u prijelaznoj sezoni nose se natikače koje spajaju modu i udobnosti.

Negdje između trenda udobne i elegantne obuće smjestile su se glamurozne natikače i odmah ćemo naglasiti da ovaj trend neće svakome biti po volji. No, sudeći po trendsetericama i modnim insidericama, glam papuče jako su tražene i zapravo, mogu izgledati jako chic. 

Prate spomenuti trend udobnosti koji se razvio za vrijeme pandemije, zajedno s trenirkama, Crocs i Birkenstock natikačama. Kožne natikače ipak su nešto elegantnije - one modne kuće JW Anderson uživaju najviše popularnosti, a luksuzni moment imaju zahvaljujući glomaznom zlatnom lancu koji ih ukrašava. Spajaju tako sve ono što je trenutno 'in' - zlatni lanac kao detalj koji najčešće viđamo na popularnim torbama, udobnost koja ostaje kao jedan od glavnih uvjeta prilikom odabira modnih komada i dizajn koji nije rezerviran samo za lijeno prešetavanje po stanu, već ćete ga željeli pokazati vanjskom svijetu. Nakon JW Anderson modela, luksuzne papuče/natikače nude i Valentino, Isabel Marant, Moncler, a po uzoru na dizajnere, svoje inačice imaju i high street brendovi.

U svakom slučaju, možemo zamisliti modne lookove u kojima će svoje mjesto imati i ove luksuzne papuče. Za prijelazno razdoblje, ako želite uvrstiti jedne u svoju kolekciju, donosimo izbor iz ponude. 

image
Natikače od brušene kože See by Chloe (235 eura)/ kožne natikače s lancem JW Anderson (545 eura)/ kožne natikače Loewe (590 eura)/ natikače s krznom Isabel Marant (520 eura)
image
Natikače od filca H&M (25 eura)/ natikače s resicama Zara (449,90 kn)/ natikače s krznom Valentino (690 eura)/ natikače s kopčom Moncler (395 eura)