Off-White

Zavirite ‘iza scene‘ jednog od najpopularnijih brendova

03. kolovoz 2020.
Fotografije: Imaxtree
Gloria Glam

Virgil Abloh odlučio je pokazati kako izgleda kreativni proces iza kolekcija i za to je pokrenuo još jedan Instagram profil svojeg brenda.

Kreativni direktor modne kuće Off-White pokrenuo je novi Instagram profil kako bi svima koje zanima pokazao kako izgleda pripremanje kolekcija i kampanje. Behind-the-scenes profil off__white__seasons otvorio je s lookovima iz nove Resort 2021 kolekcije, koje je stilizirao Ibrahim Kamara, a fotografirao ih je Andrea Artemisio.

"Da sam ja 17-godišnjak koji želi naučiti kako se početi baviti modom, sve što bih želio je dokumentarac ili Instagram profil u kojem bih mogao vidjeti kako jedna ideja zaživi jer bih onda mogao to uzeti kao početnu točku i interpretirati na svoj način. Tako će ovaj profil biti dom za sve buduće sezone: mjesto na kojem ćemo moći ispričati priču i pokazati proces nastanka kolekcije, te time dati ljudima pristup u kod brenda, a ne samo onaj površinski".

S obzirom na to da klasičnih modnih revija nema, Off-White novim profilom, kako kaže Virgil Abloh, nudi novoj generaciji i dizajnerima u usponu prezentaciju koja može biti izvor inspiracije.

"Ovakav način predstavljanja je za mene mnogo više ispunjujući od revije koju može vidjeti tek 800 ljudi."

Na novom Instagram profilu možete vidjeti fotografije iz lookbooka, one "iza scene", audio snimke telefonskih poziva, uzorke i testne komade te poruke koje daju pogled u kreativni proces koji stoji iza cijele kolekcije.