Wear your greens

Treba vam nešto da vas oraspoloži? Predstavljamo zelene torbice

25. siječanj 2021.
Fotografije: Promo
 

Dnevnu dozu zelenog uzimamo u obliku torbica, manjih i većih - za novu sezonu najefektniji komad koji nam treba je upravo ove boje.

Nema sumnje da će najpoželjnije torbe ove sezone biti zelene boje - pastelna, boja trave, blaga nijansa kadulje ili jarki tonovi neonski zelena, koja boja je vaša prava?

Torbice u bojama nose reputaciju mood boostera jer isto kao što podižu styling, dobro djeluju i na raspoloženje, bez obzira na jednostavnost outfita ili na sivilo dana. Neko vrijeme zapostavljena, sada se od svih nijansi za 2021. godinu ističe se prirodna i umirujuća zelena boje koja zaista nudi široku lepezu tonova koji će zadovoljiti svaki ukus. 

Prisutna je u većini ready-to-wear kolekcija, no povratak zelene na velika vrata najviše zahvaljujemo brendu Bottega Veneta koji je inspiraciju za proljetnu kolekciju pronašao baš u ovim bojama. Ne zaostaju niti ostali brendovi - prave slatkiše u boji ima Chanel, upotpunjene zlatnim lancima i draguljima, By Far nudi nekoliko zelenih torbica od kojih neke oblikom evociraju modne devedesete, dok Balenciaga nudi ekscentrične modele neonskih tonova.

Ako niste sigurni je li baš zelena torbica dobar odabir, neka vas stil influencerica Emili Sindlev i Leonie Hanne uvjeri u suprotno - svoju kolekciju zelenih torbica kombiniraju uz baš sve iz ormara. Iz high street i high end ponude mi izdvajamo ovih 10 modela. 

image
Neonski zelena torba Balenciaga (1490 eura)/
vrećasta torbica maslinaste boje Reserved (139,90 kn)/
torbica u obliku polumjeseca By Far (3800 kn)/
duguljasta baguette torbica Mango (129,90 kn)/
torba s uzorkom aligatorske kože Balenciaga (1190 eura)
image
Pojasna torba Jacquemus (480 dolara)/
bucket torbica Wandler (395 eura)/
torba s lancem Chanel (3620 eura)/
Isprepletena torba Bottega Veneta (1400 eura)/
vrećasta torba Parfois (280 kn)/