gg izbor

Želimo ove Mary Jane cipele buntovnog duha

20. travanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Maštamo o ovim cipelama talijanskog luksuznog brenda. Osim kvalitetne izrade, želimo ih zbog poruke koju nose sa sobom - modni dodatak ne mora biti samo dekorativne funkcije, ove cipele više su od toga.

Za nekoga su poput 70-ih, za nekog poput 90-ih. Nekome previše girly, nekome chunky, preodvažne ili previsoke", stoji u opisu talijanskog brenda cipela Nodaleto. Nama su njihove Mary Jane cipele - precool, dovoljno girly, ženstvene i dovoljno snažne.

Ovaj brend luksuznih cipela postoji od 2019., a nastao je s ciljem slavlja slobode i ženstvenosti kroz skroz posebne modele. Ujedno poručuju, ako se vama sviđaju, lako za ono što drugi misle o njima. Volimo ovakvu modnu filozofiju, a model iz njihove ponude koji nas se posebno dojmio je onaj u Mary Jane stilu s dva remenčića i s chunky potpeticom.

Inspirirane su umjetnošću i arhitekturom, pod utjecajem kulture Japana i Los Angelesa, popa i minimalizma. Zvuči kao pretjerani spoj, no rezultat će vas sigurno uvjeriti u drugačije, ove Mary Jane cipele su pravi statement i zabavni modni komad koji će biti pokretač konverzacije. Žudimo za modelom u nježnoj lila boji, možda zbog proljetne opsesije prema pastelnim bojama, iako su ove cipele dostupne i u ružičastoj, crnoj, prljavo bijeloj i vatreno crvenoj nijansi. 

image
Nodaleto Bulla Babies cipele dostupne su po cijeni od 690 eura na stranici brenda ili na stranici Matches Fashion