Style file

Zendaya i Timothée Chalamet - ikone crvenog tepiha

19. listopad 2021.
Fotografija: Profimedia

Talentirani su, stylish i obožava ih modni i glumački svijet - obožavamo ih i mi, dok oni izgledaju baš nonšalantno, opušteno i sjajno se zabavljaju.

Posljednjih nekoliko dana smo opsjednuti red carpet izdanjima Zendaye i Timothéeja Chalameta jer ovaj dvojac apsolutno pobjeđuje na modnom polju. Trenutno su na turneji premijera novog sci-fi filma "Dune", a svakim novim pojavljivanjem dokazuju da su predvodnici generacije novih stilskih ikona. 

I na londonskoj premijeri filma držali su se futurističke teme koja odgovara tematici filma - Zendaya je nosila warrior-inspired haljinu iz jesenske kolekcije dizajnera Ricka Owensa, asimetričnog kroja i oversized detalja na ramenima, dok je Timothée odabrao industrijski dizajn odijela iz Alexander McQueen kolekcije. Kao da su stigli ravno s modne piste, i to ne prvi put, Zendaya i Timothée ne dijele samo prijateljstvo i set već i dobru modnu energiju kojom iznova oduševe. Dok glumica niže stilske uspjehe uz pomoć arhitekta stila Lawa Roacha, Chalamet je jedan od rijetkih zvijezda iza čijih outfita ne stoji poznati stilisti. Tim više cijenimo njegov modni izričaj koji je već postao prepoznatljiv.

image
Londonska premijera filma 'Dune' - Rick Owens i Alexander McQueen kreacije
Fotografija: rexfeatures.com

Prije premijere, dvojac se fotografirao u Londonu - Timothée u odijelu s printom gljiva iz kolekcije Stelle McCartney, dok je Zendaya servirala look Vivienne Westwood, sa suknjom midi dužine i topom sačinjenim od lanaca. A pamti se i izdanje s crvenog tepiha u Veneciji, kada je glumica nosila pripijenu custom made haljinu modne kuće Balmain, inspirirane pustinjskim dinama. Ok, čekamo sljedeće fashion lookove.

image
Photo call u Londonu
Fotografija: Profimedia
image
S crvenog tepiha na Filmskom festivalu u Veneciji ove godine
Fotografija: rexfeatures.com
image
Zendaya u Alaïa kombinaciji i Timothee Chalamet u odijelu Toma Forda
Fotografija: Profimedia