Anka jewelry

Ženska nježnost ‘uhvaćena‘ u nakitu

09. listopad 2020.
Fotogorafije: Marinka Rendulić
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Jedinstven dizajnerski brand nakita Anka jewelry predstavlja modernu kombinaciju koja istovremeno donosi i spaja izvornu, netaknutu prirodu i žensku nježnost.

Brend nakita Anka jewelry u središte stavlja istinsku i autentičnu ljepotu žene, čemu su prilagodili svoje zanimljive komade. Spajaju sirove i neobrađene materijala, uz poludrago kamenje koje ga u konačnici čini nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim. Prirodni oblik i boja neobrađenog kamenja sačuvani su bez dodatnih rezanja i bojanja, što svaki komad Anka nakita čini jedinstvenim, baš kao što je i svaka žena.

"Anka jewelry nosi ime po mojoj majci kojoj sam i posvetila ovaj brand. Majke cijeloga života brinu o nama i pružaju nam potporu, a moja ideja je bila da pretočim majčin brižni karakter u formu nakita. Osim što skrivaju jedinstvenu ljepotu, poludraga kamenja istovremeno i brinu o nama, baš kao majke. Tako da, kada nosite Anka jewelry, uvijek ćete imati potporu i pozitivnu energiju uz sebe", objašnjava osnivačica branda Antonija Ivanković.

Nakit nema veličina te je prilagodljiv svakoj ruci ili prstu, a ta posebnost omogućuje da mijenjate styling ovisno kako vam se sviđa. Nakit je izrađen od finog messinga koji svojom strukturom i gustoćom omogućuje mnogobrojna sigurna razvlačenja i savijanja nakita. Za dodatno isticanje ljepote mesing je premazan plemenitim metalima kao što su 14-karatno zlato, ružičasto zlato i rodijum.

Anka jewelry kolekcija donosi različite komade nakita za svaki ukus, a uz svaki komad stoji i opis kamena te njegovo značenje.