Ljetni hit

Zlatni ringovi: omiljeni dodatak koji pristaje uz sve

30. lipanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Getty Images
Ines Madunić
Ines Madunić

Naušnice u obliku ringa nikad, zapravo, ne izlaze iz mode. Uvijek mogu podignuti styling, dati vam dozu ozbiljnosti ili pak neozbiljnosti, ovisno o tome kakve ste izabrali.

Ove se sezone svi više-manje "furaju" na Hailey Baldwin Bieber, čiji su zaštitni znak ring naušnice srednje veličine i nešto deblje od uobičajenih, naravno - zlatne. Model koji ona nosi stalno, na snimanjima, eventima, pa čak i kod kuće, onaj je dizajnerice Jennifer Fisher Samira, koji košta oko 550 dolara. 

Vrlo sličan model, dakle manje ili srednje veličine i nešto deblje ringove nosi i Daisy Edgar Jones, britanska glumica koju smo gledali u seriji "Normal People". 

Osim što je velika ponuda onih od pravog zlata, jednostavnijih i jeftinijih verzija ima u mnogim high street trgovinama, a trenutno su i veliki popusti u tijeku pa si možete priuštiti i neke stvari koje možda ne biste ranije. Ove su, dakako, bižuterija, a njihova je prednost, osim cijene, to što su lakše pa će vam preko ljeta biti ugodnije nositi ih po cijeli dan. 

image
Dvostruki ringovi - 49,90 kn
Široki ringovi - 39,90 kn
(sve Mango)
image
Zavrnuti ringovi - 6,14£
Orelia pozlaćeni ringovi - 15,18£
(sve Asos)

Osim klasičnih u boji zlata, trgovine i web shopovi nude ringove s reljefnim uzorkom, u različitim bojama zlata i srebra ili dvostruke ringove. Ring naušnice uvijek su dobar izbor jer su jednostavne i savršeno će upotpuniti svaku kombinaciju, a ovaj će model fokus staviti na vaše lice, iako nije napadan. 

image
Ringovi srednje veličine - 59,90 kn
Kontrastni ringovi - 59,90 kn
(sve Zara)