dress to sparkle

Zvijezda zimskog izdanja Glorije Glam: Iva Mihalić zablistala u haljini koja je rasprodana u trenu

02. prosinac 2023.

Fotografija: John Pavlish

Gloria Glam

Najnovije zimsko izdanje GG magazina, koje je u prodaji od 1. prosinca, krasi upravo jedna od najboljih glumica naših prostora, a za magični party odabrala je IT haljinu sezone koja je kao stvorena za blagdansko razdoblje - ali nažalost i rasprodana...

Glumicu Ivu Mihalić nemoguće je opisati u nekoliko riječi. Definitivno jedna od trenutačno najboljih i najperspektivnijih glumica naših prostora, Iva je profinjena, karakterno slojevita, beskrajno zanimljiva, suptilno zavodljiva i posebna te upravo zato je baš ona na naslovnici zimskog broja magazina Gloria Glam koji je na kioscima. 

Lijepa glumica stigla je i u zagrebačku kazališnu kavanu Kavkaz na veliki GG Magic Xmas party u doista prekrasnom izdanju. Odjenula je jednu od najviralnijih party haljina sezone. Riječ je o statement komadu brenda H&M. Kratka haljina romantičnog A kroja, prepuna je glamuroznih šljokica te ima veliku statement mašnu na leđima - što je bilo dovoljno da se haljina rasproda u rekordnom roku.

image

Fotografija: John Pavlish

Talentiranoj glumci hit haljina definitivno stoji savršeno, a kombinaciju je upotpunila prekrasnim crvenim salonkama koje su savršen izbor za blagdansko razdoblje. Lijepa glumica je i kosu digla kako bi dodatno naglasila mašnu na leđima, a cijeli look je zaokružila crvenim ružem koji je odličan izbor za slavljeničko razdoblje koje je pred nama. Cjelokupni dojam je naprosto savršen i plijeni poglede.

image

Iva Mihalić i Iva Jerković Oreški 
Fotografija: Vedran Peteh 

Iva je u velikom intervjuu kojeg možete potražiti u novom GG broju otkrila mnogo dosad nepoznatih detalja o sebi, između ostalog kako doživljava granicu između svijeta medija i publiciteta u odnosu na svoj intimni prostor, što je osim glume najviše pokreće, ali i zašto su u njezinom životu važne trešnje.