Glam Up!

Još uvijek se nismo zasitili glam komada s detaljem perja

28. rujan 2022.

Fotografije: Maja Kljaić

Dizajnerica je pripremila pre-fall kolekciju koja donosi modele haljina idealne za svaku prigodu koja slijedi u hladnom razdoblju pred nama.

Perje se nametnulo kao mikrotrend koji krasi gotovo svaku glam kombinaciju - klasičnoj eleganciji daje ekstravagantni zaokret, pa i jednostavni krojevi haljina, sakoa ili suknji s obrubom od perja postaju ready-to-party. Iako je ljetna sezona iza nas, i dalje se redaju svečanosti, večernje zabave i zimske prigode koje zahtijevaju sređivanje, a k tome su prigodnije za maksimalizam i modno pretjerivanje. 

U kolekciji dizajnerice Lei Lou by Alex pronašli smo komade koji će nam olakšati spremanje za takve prilike - slaveći ljepotu svakog oblika ženskog tijela, Aleksandra Dojčinović donosi raznoliku i urbanu pre-fall kolekciju za grad, ured, ali i after-work soirées.

image

Fotografije: Maja Kljaić

Pre-fall kolekcija zapravo je samo kratki uvod u modnu jesen ovog modnog branda, budući da u Lei Lou butik u Ilici 15 polako pristižu komadi iz jesensko-zimske kolekcije, čije će prave zvijezde biti drapirane čizme od mekane brušene kože, fini kaputi, ali i statement puffer jakne koje dolaze kao novitet u ponudi brenda. Iz ove kolekcije pak, izdvajamo haljinu u ‘it‘ nijansi sezone. Nijansa fuksije, perje za element zabave i drapirani detalj s prednje strane koji laska svakom obliku tijela čine ovu haljinu modelom kojeg se isplati imati u različitim prigodama. Izdvajamo u nastavku i ostatak ove kolekcije. 

image

Fotografije: Maja Kljaić

image

Fotografije: Maja Kljaić