Nova kolekcija

Optimistična kolekcija za jesensko sivilo

27. rujan 2022.

Fotografije: Karmen Poznić
Kosa: Mateo (Hairvetica)
Make-up: Matea Lusbo
Model: Nada Ivančić (Talia/Relatum Models)

Diana Viljevac pripremila je kolekciju haljina optimističnih, jarkih nijansi i krojeva koji zadovoljavaju različite ukuse.

Zagrebačka dizajnerica odlučila je ovu hladnu sezonu obilježiti neizostavnim komadom u ormaru - haljinom, a predstavila je širok raspon kreacija za sve ukuse i generacije pri čemu napominje da nije razmišljala o posebnim prigodama već o čistom užitku nošenja kvalitetne, jedinstvene haljine.

"Čvrsto vjerujem da svaka žena, bez obzira na stil i način života, uvijek traži haljinu koja će joj postati onaj omiljeni komad odjeće kojemu se uvijek vraća. Ovoga puta dala sam puno više slobode vlastitim mislima i idejama, jer su klasične haljine romantičnih silueta koje se mogu koristiti za sve prigode uvijek u ponudi te sam se posvetila izradi haljina koje će ženama ostati u pamćenju čak i kada nemaju posebnu prigodu u kalendaru.", kaže Diana Viljevac. 

Modeli iz kolekcije prate liniju tijela i naborima savrđšeno pristaju svakog figuri, a izdvajaju se i duge haljine te dodaci poput korzeta. Novi modeli mogu se izraditi po mjeri klijentice - "više ne postoje veličine, boje i granice, jer je najbolja haljina ona u kojoj se savršeno osjećate, ne ona koja savršeno izgleda na drugima", dodaje dizajnernica.

Naglasak stavlja i na kolorit koji ne bi smio biti prepreka u odabiru kreacije za hladnu sezonu. Kako garderoba naših zimskih ormara zahtijeva slojevitost, modeli su jednobojni i bez uzoraka, tako da ih se bez previše razmišljanja može kombinirati sa različitim dodacima. U novoj kolekciji se proteže širok spektar boja, od neutralnih do jarkih tonova, koje klijentice također mogu birati po svom ukusu.