Fashion inspo

Modna inspiracija: prijedlog stylish kombinacije za novi tjedan

22. kolovoz 2022.

Fotografije: IMAXtree

U prognozi za nadolazeći tjedan je - kiša, koja polako označava prijelaz iz ljetne u jesensku sezonu. Stylingom se prilagođavamo takvom raspoloženju.

Danska dizajnerica i influencerica Jeanette Friis Madsen inspirirala nas je za modne kombinacije koje nosimo za kraj kolovoza. Iako pomalo tugujemo za ljetnom sezonom, istovremeno se radujemo jesenskim modnim kombinacijama koje nas vode na nove, uzbudljive stilske razine. U jednoj od street style kombinacija koje je nosila na ulicama Kopenhagena, Jeanette je posegnula za osnovnim modnim komadima koji, dobro stilizirani, nude suvremenu casual i business kombinaciju koja se lako prilagođava različitim prilikama.

image

Fotografije: IMAXtree

Ujedno je istaknula neke od jesenskih trendova - kraćeni sako primjerice, u zagasitoj boji, traper hlače na crtu koje vizualno produžuju figuru i zlatni nakit koji je jednostavnom looku dao sasvim drugačiji senzibilitet. Snaga je u modnim dodacima - u ovom slučaju su zlatni statement komadi ti koji vode glavnu riječ, a ne izgledaju prenapadno niti neukusno. Volimo ovaj look - i stavljamo ga na modni moodboard!

image

Kratko rezani sako Saint Laurent; Net-a-Porter (16,455 kn)/ hlače ravnih nogavica Baum und Pferdgarten; Garderoba (1150 kn)/ remen s ukrasnim kamenjem Zara (159,90 kn)/ rebrasti top Zara (49,90 kn)/ ogrlica Massimo Dutti (549,90 kn)/ narukvica Massimo Dutti (399,90 kn)/ cipele otvorene pete Valentino Garavani; Matches Fashion (690 eura)