Sve nijanse smeđe

Nikolina Lacković predlaže kako nositi jesensku must have boju

02. studeni 2022.

Fotografije: IMAXtree

Baš kao i omiljene nam crna, siva i bijela, i smeđa boja se može kombinirati jednako dobro, a osobito je volimo nositi u jesen, kada smo okruženi svim tonovima te nijanse.

Smeđa kao jesenski must have nikada nije bila upitna. Možemo je nositi jednako jednostavno i dobro kao i ne boje - crnu i bijelu. Ako vam nije među favoritima, dopustite da vas razuvjerimo jer upravo je ona idealna alternativa za klasičnu crnu. Lako se kombinira s drugim bojama posebno s ljubičastom, ružičastom i oker žutom, ali slobodno se poigrajte i s drugim nijansama - nećete se razočarati. 

Iako kod odabira smeđe treba pripaziti kako se ona slaže s vašim tenom - kako vas ne bi učinila blijedima - ovo je boja kojoj treba dati više šanse. Nije toliko "stroga" kao crna, a istovremeno odiše dozom elegancije i odlično izgleda na svim materijalima i komadima - od haljina, kaputa pa sve do cipela i torbi. Uz nju možete nositi i zlatni i srebrni nakit, a posebno će se istaknuti biseri. 

image

Hlače Veronica Beard/ Naočale Dior/ Kožni baloner The Row/ Torba Loro Piana/ Čizme Chloe/ Haljina Oseree/ Jakna Khaite

image

Kaput Tod‘s/ Hlače Arket/ Kopča Arket/ Sat Bulgari/ Top Arket/ Majica Reformation

Moderan look možete postići kombinirajući komad smeđe nijanse s bijelim hlačama od samta ili pak vune, a eleganciju naglasiti zlatnim nakitom te torbom od brušene ili obične kože. Ako pak se odlučite na ljubičasto-smeđu kombinaciju, svakako treba pripaziti da se ne pretjera s dodacima jer je s uparivanjem tih nijansi već postignut cjelovit look.

image

Hlače Isabel Marant/ Sako Arket/ Čizme The Row/ Torba Gucci/ Suknja Frame/ Cardigan & Other Stories/ Pulover Vince