GG DÉSIR

Top komadi za jesen by Ljupka Gojić Mikić

30. listopad 2022.

Fotografija: Biljana Blivajs/ Cropix

Poduzetnica, majka troje djece, bivši model s mnogih svjetskih revija i lice s magazinskih naslovnica osoba je kojoj vjerujemo - svoj izbor ‘must have‘ komada sastavila je Ljupka Gojić Mikić.

FURTUNA SKIN

Kozmetikas koja ima sve što je potrebno da kao jedna zaposlena i umorna mama izgledam svježije. Manje je više, a kupnja boljeg danas znači kupovati samo osnovne preparate, ali visoke kvalitete. 

PRSTEN BOTTEGA VENETA

Na prvi pogled jednostavan, na drugi - jednostavno čaroban. Kroz spoj zelenog i zlatnog nosi sve značajke ovog impresivnog brenda. 

ROBIN SHARMA, "ŽIVOT VRIJEDAN ŽIVLJENJA" 

Ako vas zanimaju jednostavnija rješenja najsloženijih životnih problema, od slabo poznate metode za prevladavanje stresa i zabrinutosti do djelotvornog načina uživanja u putovanju te stvaranja trajne ostavštine - ovo je knjiga koja će vas oduševiti.

--- 

ILIA MAKE-UP STICK 

Koristim ga na usnama i obrazima, a idealan je za sve koji nemaju previše vremena za šminkanje i vole multipraktične proizvode. 

BALERINKE/ČIZME MIU MIU 

Već neko vrijeme obožavam obuću ovog brenda pod kreativnim vodstvom Miuccie Prade. Kvalitetni su i na neki način estetski vječni. 

ACNE STUDIO

Baloner i odijelo - jednostavno, klasično i decentno. To su ti pridjevi koji me zanimaju kada razgovaramo o konvencionalnijim formulama odijevanja. 

LE LABO PARFEM - SANTAL 33

Parfem koji je sada već klasik obilježi svaki moj dan - u malim ili većim dozama. Zavodljivu mirisnu kombinaciju sandalovine, kardamoma, ljubičice, kože, jantara i irisa malo tko neće primijetiti. 

NAMJEŠTAJ NEPTUNE

Britanski brend namještaja u ponudi ima komade s kojima u svojem domu bez problema možete stvoriti osjećaj udobnosti. atmosferu opuštenosti - kao da ste pobjegli na selo. 

TRAPERICE MAISON MARGIELA

Veliki anonimni, a svjetski priznati dizajner zna od običnih traperica napraviti veličanstveni primjerak.