gg izbor

U potrazi za savršenim: ovaj kaput savršeno spaja klasiku i seksepil

02. studeni 2022.

Fotografije: IMAXtree

Pronašli smo kaput u koji biste se lako mogli zaljubiti, ako obožavate one modne komade koji dolaze uz dozu seksepila i karaktera.

U kolekciji za jesen/zimu 2022. godine, talijanski brend Sportmax usredotočio se na seksepil i ženstvenu siluetu. Vrlo moćnog izgleda, kolekcija je prikazana u ružičastom prostoru, a obilovala je tamnim, sivim i plavim nijansama, business komadima i - jako dobrim kaputima. Predstavljeni kaputi dolaze uz tanke pinstripes pruge, s uzorkom riblje kosti ili u neutralnim bojama poput bež ili crne. No njihova konstrukcija ono je što ih čini sasvim posebnim komadom.

image

Fotografije: IMAXtree

image

Fotografije: IMAXtree

U maniri pravog statement komada, karakteriziraju ga naglašena ramena, hourglass silueta te doza uniseks minimalizma koji podsjeća na devedesete godine prošlog stoljeća. Na pisti Sportmaxa, kaputi su kombinirani uz business modne kodove: košulje i kravatu te uz visoke čizme od lateksa koje su pak pridodale dojam seksepila. Sjajno će izgledati i uz klasične stiletto cipele i kožne čizme koje sežu do koljena, pencil suknje, duge hlače ravnih nogavica, traperice ili pletene duge haljine... Pronađite ga na Sportmax stranici, ako ste upravo u potrazi za novim omiljenim modelom vunenog kaputa. 

image

Vuneni strukirani kaput Sportmax (1075 eura)

image

Vuneni strukirani kaput Sportmax (1075 eura)