gg binge

Zanimljivi naslovi koji će streaming platforme obogatiti u rujnu

26. kolovoz 2022.

Fotografije: Profimedia

Zabavan reality show ili informativni dokumentarac, uzbudljiva serija ili triler - idućeg mjeseca na platformama će biti svega. Donosimo vam detaljan pregled za rujan.

Rujan nas, uslijed svoje nepredvidivosti, možda počasti dugim sunčanim danima, a možda nas zatrpa kišom. U potonjem slučaju nećemo se žaliti jer mnogo zanimljivih naslova stiže na streaming platforme. Bilo da ste nadareni ili zainteresirani za kuhanje, financije ili glazbu, bilo da guštate u dramama, kriminalističkom sadržaju ili se samo volite pošteno nasmijati, sigurni smo da se nećete moći odvojiti od ekrana, što ni nije nužno loše: nakon uzbudljivog i iscrpnog ljeta, svima nam treba jedan dobar, opuštajući binge.

Dated & Related

U novom reality showu koji na Netflix stiže 2. rujna pratit ćemo donekle klasičnu reality situaciju, ali s malenim twistom: hrpa zgodnih single frajera i žena pokušat će pronaći svoju srodnu dušu, okupivši se u vili na jugu Francuske. Ali, s njima su se na put otisnula i njihova braća i sestre. Zašto? Osobu nitko ne poznaje kao brat i sestra, i oni mogu najbolje procijeniti tko je savršen match.

Sluškinjina priča, 5. sezona

Na Hulu 14. rujna konačno stiže i peta sezona "Sluškinjine priče". Ako je suditi po traileru, čega nas mnogo, mnogo drame, posljedično ubojstvu Freda Waterforda. Je li ono što se naprosto moralo dogoditi donijelo više olakšanja ili tereta, pitanje je na koje će June morati odgovoriti prije svega samoj sebi, i to tragajući za novim identitetom i načinom na koji može pomoći i spasiti Hannah. Casting i dalje uključuje Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Josepha Fiennesa, Maxa Minghellu i mnoge druge.

Tell Me Lies

"Tell Me Lies" dolazi na Hulu 7. rujna, a u njoj ćemo dobiti sve ono što toliko zateći u serijama: napete situacije, zamršene odnose, psihičku i emocionalnu manipulaciju, strah, ljubav i zazor. Naizgled savršen par bori se s poteškoćama koje im donosi veza: on je nasilan, a ona lakovjerna. Zvijezde serije su Grace Van Patten i Jackson White.

Sins of Our Mother

Još jedna u nizu Netflixovih doku-serija koja se bavi zločinima i nedokučivim tragedijama, "Sins of Our mother" pratit će sudbinu Lori Vallow, žene optužene za ubojstvo vlastite djece. Povod za ubojstvo majci nisu pružila djeca, već vjerski fanatizam u koji su upali Vallow i njen peti suprug, Chad Daybell. Seriju je režirala Skye Borgman, autorica dokumentaraca "Abducted in Plain Sight" i "A Girl in the Picture". Gledajte od 14. rujna.

Family Guy, 21. sezona

Za dnevnu, tjednu, ma i mjesečnu dozu smijeha, pogledajte novu sezonu animirane serije "Family Guy" koja će se emitirati od 25. rujna na Hulu platformi. Još od 1999. godine imamo priliku uživati u zgodama i nezgodama obitelji Griffin, a što nam u 21. sezoni donosi Seth MacFarlane, obožavani kreator serije, u potpunosti je nepredvidivo.

Get Smart with Money

Na Netflix 6. rujna stiže ovaj dokumentarac u kojemu financijski stručnjaci daju jednostavne savjete kako manje trošiti, a više štedjeti. Za eksperte, ali i za početnike, za one koji s novcem barataju lako ali baš zato žele više naučiti, ili pak za one kojima su prihodi glavni neprijatelj, ovaj je film odličan početak. Režiju potpisuje Stephanie Soechtig, autorica brojnih dokumentarnih filmova poput "Fed Up" i "Under the Gun".

Chef‘s Table: Pizza

Dan kasnije, 7. rujna, isto tako na Netflix stiže sezona od čak šest epizoda koje će se sve redom baviti - pizzom. Nakon što su se prošle sezone susretale s tjesteninom, roštiljem i francuskom kuhinjom, na red je stigao talijanski specijalitet koji je s razlogom opčinio ljude diljem svijeta. Upoznajte čitav niz pizza-majstora, delikatesa i trikova za postizanje savršenog okusa, u ovom zanimljivom formatu od kojega će vam curiti sline.

Rick & Morty, 6. sezona

Na HBO Max od 5. rujna stiže i šesta sezona animirane serije "Rick & Morty". Rick, genijalan sociopatski znanstvenik, i dalje svoju obitelj svako toliko odvede na neko međuzvjezdano putovanje, ali ova sezona u priču unosi nešto posve novo i neobično - naime, interaktivna je. Globalna "epizoda uživo" uključivat će potragu za blagom u kojoj će sudjelovati i fanovi serije, a prvi koji pronađe svaku od skrivenih lokacija bit će na licu mjesta nagrađen zlatnom Rickovom glavom u prirodnoj veličini.