gg izbor

U potrazi ste za adventskim vijencima? Imamo najljepše

22. studeni 2020.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Adventski vijenci već se nalaze u ponudi trgovina, sve što treba je odabrati omiljeni, osim ako ga ne planirate izraditi samostalno.

Vijenac kao ukras na vratima, na prozoru ili onaj adventski, već sada razmišljamo o božićnim ukrasima za dom. Vijenac je ukras s kojim započinjemo ukrašavanje doma, a dodana inspiracija nikada nije naodmet.

Klasični, moderno minimalni, raskošni i svečani, pustite mašti na volju kada su božićni ukrasi u pitanju. U 2020. godini kada nam nedostaje pozitive i dobrog raspoloženja, predlažemo da s ukrašavanjem krenete što ranije. Kreativci će se baciti na posao i sami izraditi adventski vijenac, unikatan i sasvim poseban. Ako pak niste tip koji preferira kućnu radionicu, pronašli smo nekoliko sjajnih vijenaca koje možete pronaći u ponudi trgovina. Posebno zanimljive nudi Zara Home, s malim vijencima od perja, za sve one koji tradiciji daju dašak modernog. 

image
Mali vijenac od perja Zara Home (99,90 kn)

Ako niti jedan od njih ne ispunjava vaše želje, odvažite se na radionicu i izradite jedan samostalno. Kreativni studio Eventastic pripremio je trosatnu radionicu na kojoj ćete od samog početka stvoriti svoj vijenac, koristeći svježe i suho sezonsko bilje. Možete birati želite li izraditi klasični adventski vijenac, moderni adventski aranžman u posudi ili vijenac za vrata.

Na našem Instagramu možete osvojiti bon za radionicu koji možete pokloniti sebi ili bližnjima, a u nastavku donosimo izbor vijenaca iz ponude dućana. 

image
Vijenac s lampicama Jysk (129 kn)/
ukrasni crveni vijenac Ikea (149,90 kn/
božićni vijenac s lišćem Zara Home (299,90 kn)
image
Manji ukrasni vijenac Emmezeta (99,99 kn)/
dekorativni vjenac Emmezeta (149,90 kn)/
ručno pleteni vijenac Lela Design (650,00 kn – 900,00 kn)
image
Dekorativni vijenac s lampicama (90,90 kn)/
dekorativni bijeli vijenac (144 kn) - oboje Vivre