Savršeni spoj

Severinin stylish recept za novogodišnji look

29. prosinac 2020.
Fotografije: Matea Smolčić Senčar
Make-up: Simona Antonović
Kosa: Marko Švenda i Martin Posavec
Styling: Ivan Friščić
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Stilizirana uz elegantne i trendi komade, LC x GG trenirka izbor je i za prilike poput nove godine - kombinacija koju nosi Severina uvjerit će vas da se slažu zaista uz sve.

Za video eseje sa Severinom koje, ako ste propustili, možete pronaći ovdje, pjevačica i pop ikona uskočila je u glamurozno, festive izdanje, no novu godinu planira dočekati u drugačijem izdanju, s naglaskom stavljenim na udobnost, ali i dalje u ništa manje slavljeničkom raspoloženju.

Severina nam je pokazala kako je lako zablistati u limitiranim LC x GG trenirkama od organskog pamuka. Uz košulju čija kragna proviruje iznad gornjeg dijela trenirke, wow efekt neće izostati. 

image
Festive look s trenirkom u režiji Severine

Dakle, njezin stylish recept uključuje: festive komplet LC x GG trenirke u crvenoj boji iz blagdanske kolekcije, jedne trendi robusne čizme, bezvremensku košulju u crnoj boji te svečani crveni lak za nokte. Lagani valovi u kosi i suptilni make-up look zaokružit će ovu blagdansku priču, a Severinin look neka vas inspirira za najluđu noć u godini - ovakav look prigodan je za svaku vrstu dočeka!